› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.05.2011

Faik Sönmez Anneler Günü Koleksiyonu

Annenizi mutlu edecek hediyelerden bir tanesini mutlaka Faik Sönmez 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunda bulabilirsiniz. Neler var neler... Hepsi Pudra.com'da!

Modayı yakından takip eden anneler için, farklı tarzları göz önüne alarak hazırlanan Faik Sönmez 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunda rahatlık ve şıklık ön planda.

Faik Sönmez'den 2011 Anneler Günü hediye seçeneklerini görmek için tıklayın.



Sezonun modasını yansıtan bluzlar, pantolonlar ve trikolardan birisi mutlaka annenize yakışacaktır. Yaz için rahat ve şık elbiseler, baskılı bluzlar, rengarenk işlemeli ve desenli ipek tunikler, eşofman takımlar, farklı yıkamalarda jeanler, leopar desenli şık elbise ve ceketler de seçenekler arasında.



Ayrıca Faik Sönmez’ in renkli şalları, kolyeleri birbirinden şık ve kullanışlı çantaları annelerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri arasında.

Üstelik Faik Sönmez 9 Mayıs’a kadar her 300 TL alışverişinize ANINDA 50 TL indirim fırsatı ile alışveriş kolaylığı sağlıyor.



Faik Sönmez Mağazaları:
Faik Sönmez 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu; İstanbul’da Nişantaşı, Erenköy, Etiler, Cevahir AVM, İstinyepark AVM, Beylikdüzü, Bakırköy, Marmara Forum AVM, Capitol AVM, Capacity AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Armada AVM, Cepa AVM, Ankara Panora AVM; Antalya Deepo AVM; Gaziantep’de Sankopark AVM; İzmir’de Alsancak, Çiğli Kipa AVM; Agora AVM; Bursa’da Zafer Plaza AVM, Korupark AVM; Eskişehir’de Neo AVM; Konya’da Kule AVM; Kayseri’de Park AVM; Mersin’de Forum Mersin AVM ve Adana mağazası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında yer alıyor.

Faik Sönmez'den 2011 Anneler Günü hediye seçeneklerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2