› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2011

Faik Sönmez'den leopar ve zebra baskılı koleksiyon

Leopar ve zebra baskılı desenler, bu sezon da yeni görünümler, farklı kalıplar ve kuralları bozan renklerle karşımıza çıkıyor.

Leopar deseni, kimi zaman şık ve iddialı bir cekette, kimi zaman doğal renklerdeki leopar trençkotta karşımıza çıkıyor. Leopar desenli şifonlarla hareketlendirilmiş üstler, dar bilekte pantolonlarla etkileyici bir şıklık sunuyor. Leopar ceket ve jean birlikteliği sıcak günlerin şık kurtarıcılarından.

Faik Sönmez'in leopar ve zebra baskılı koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Hayvan baskıları siyah-beyaz renkleri ile tek cekette ve kolsuz bir elbisede günden geceye geçişi kolaylaştıran parçalar arasında. Değişik tonlarındaki leopar desen fularlar ve çantalar ise kıyafetlerine eğlenceli bir şıklık katmak isteyenler için ideal.



Faik Sönmez, yeni sezon tüm trençkot ve trikolarda kasada anında %20 indirim fırsatı ile alışveriş kolaylığı sağlıyor.

İster gündüz ister gece kullanımında olsun, şık ve alımlı olmak isteyen her Faik Sönmez kadını için, 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunda mutlaka bir şeyler bulmak mümkün.



Faik Sönmez mağazaları:
Faik Sönmez 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu; İstanbul’da Nişantaşı, Erenköy, Etiler, Cevahir AVM, İstinyepark AVM, Beylikdüzü, Bakırköy, Marmara Forum AVM, Capitol AVM, Capacity AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Armada AVM, Cepa AVM, Ankara Panora AVM; Antalya Deepo AVM; Gaziantep’de Sankopark AVM; İzmir’de Alsancak, Çiğli Kipa AVM; Agora AVM; Bursa’da Zafer Plaza AVM, Korupark AVM; Eskişehir’de Neo AVM; Konya’da Kule AVM; Kayseri’de Park AVM; Mersin’de Forum Mersin AVM ve Adana mağazası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında yer alıyor.


Faik Sönmez'in leopar ve zebra baskılı koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2