› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.07.2011

Faik Sönmez'den tatil koleksiyonu

Faik Sönmez, tatilde de şıklığınızla fark yaratmanız için güneş ışığının gökyüzünde oluşturduğu tonları koleksiyonuna taşımış. Üstelik %40’a varan indirim sizleri bekliyor şu an!

Plajlardaki şıklığınızı tamamlamak için ince pamuklu ve ipekli kumaşlardan tunikler, bluzlar ve elbiseler vitrindeki yerlerini aldı. Sıcak yazda kurtarıcı penye elbiseler, kamuflaj desenli şortlar, canlı renklerde desenli, dökümlü kumaşlardan elbiseler ve tunikler şık bir görünüm sunuyor.

Faik Sönmez'in rengarenk tatil koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Tatil çantamızdan eksik etmek istemeyeceğimiz turkuaz, mavi, zümrüt, fuşya degrade ve batik desenli, mayo üstüne giyilebilecek tunik elbiseler değişik renk ve desenlerde ipek ve şifon tunikler adeta göz ziyafeti sunuyor.



Mor, yeşil, sarı ve kırmızı, neşeli bir yaz ve cıvıl cıvıl plajlar için tercih ettiğimiz rahat ve bir o kadar da şık parçalarla bütünleşiyor.

Faik Sönmez mağazaları:
İstanbul’da Nişantaşı, Erenköy, Etiler, Cevahir AVM, İstinyepark AVM, Beylikdüzü, Bakırköy, Marmara Forum AVM, Capitol AVM, Capacity AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Armada AVM, Cepa AVM, Ankara Panora AVM; Antalya Deepo AVM, Terracity AVM; Gaziantep’de Sankopark AVM; İzmir’de Alsancak, Çiğli Kipa AVM; Agora AVM; Bursa’da Zafer Plaza AVM, Korupark AVM; Eskişehir’de Neo AVM; Konya’da Kule AVM; Kayseri’de Park AVM; Mersin’de Forum Mersin AVM ve Adana mağazası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında yer alıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2