› 
 › 
20.10.2020

Falconeri'nin yüzü Irina Shayk'ın ev halleri

2009 yılında Calzedonia Group bünyesine katılan Falconeri'nin kaşmir koleksiyonu zamansız parçaları, yüksek kalite anlayışı ve sadeliği ile dikkat çekiyor.

Falconeri’nin sonbahar-kış 2020-21 koleksiyonunun dijitaldeki yüzü olan dünyaca ünlü model Irına Shayk sosyal medyasından samimi ev hallerini paylaştı.

Falconeri’nin süveter koleksiyonuna dikkat çeken proje, kumaşların kalitesini ve ince detayları da gözler önüne seriyor. Sıcaklık ve yumuşaklık hissiyatı yayan Irına Shayk’ın fotoğrafları, markanın en yüksek kaliteye sahip elyaflarına dikkat çekiyor. Falconeri, doğal elyafları ve kaşmiri sevenlerin rüyalarını gerçeğe dönüştürüyor.
 
Falconeri x Irina Shayk

İtalyan DNA’sını her şeyiyle yansıtan Falconeri'nin en temel felsefesi; en yüksek kalitedeki kaşmiri en ulaşılabilir fiyatlar ile sunmak.

Falconeri x Irina Shayk2009 yılında Calzedonia Group’un bünyesine katılan Falconeri, zamansız parçaları, yüksek kalite anlayışı ve sadeliği ile dikkat çekiyor. Kaşmirden triko ürünlere hem kadınlar, hem erkekler için geniş bir koleksiyona sahip olan Falconeri doğal elyaflar kullanarak kalite anlayışını her zaman ön planda tutuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2