› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.02.2015

Forever New 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Forever New, 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu dünyanın farklı şehirlerinden ilham alınarak hazırlanmış. Belle Amore ve Cote d'Azur adlı iki farklı koleksiyon hazırlayan Forever New, sezona iddialı bir başlangıç yapıyor.

Forever New, Cote d'Azur 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Avustralyalı giyim markası Forever New, 2015 İlkbahar-Yaz sezonu için dünyanın farklı şehirlerinden ilham alınarak hazırlanmış "Belle Amore" ve "Cote d'Azur" adlı iki koleksiyon hazırlamış.

Forever New 2015 llkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için galerimize tıklayın.

Sezonun ilk hikayesi Cote d'Azur koleksiyonu, kadınların dolaplarında adeta bahar esintisi yaratıyor. İtalyan ve İngiliz tasarımcıların bahar kreasyonlarından esinlenilerek hayat bulan Cote d'Azur koleksiyonunda feminen tarz ön plana çıkıyor. Net çizgiler, fırfır detayları, renkli danteller, pastel tonlarındaki jakarlar ve hoş baskılı desenler koleksiyonda yerini alıyor. 3-D mikro-fiber kumaş, dekoratif aplikeler, şeffaf organzeler, danteller, dövme ve kabartmalı baskılar, baskılı ve sade yumuşak tüller sezonun ilk hikayesinde kullanılan ilgi çekici doku ve kumaş tercihlerini oluşturuyor. Günlük seçimlerde rahatlıkla tercih edilebilecek sade elbiseler, küçük tişörtler, bermuda şortlar, dalgalı maksi kollu bluzlarla kombinlenecek etek tarzında bol pantolonlar, midi ve kalem etekler bahar gardıroplarına çok yakışacak.

2015 İlkbahar-Yaz sezonunun ikinci koleksiyonuysa Belle Amore. Gösterişli couture cazibesi ve ışıltısı, Belle Amore koleksiyonunda saf ve modern feminenlikle buluşuyor. Forever New'in Bella Amore koleksiyonuyla mum ışığında romantik bir akşam yemeğinde veya özel bir davette çok şık olabilirsiniz. Porselenin saf tonlarının, parlak metalik rengin, kadifemsi siyah ve vurgulanmış bahar çiçeği baskılarının derin renk paletini bu koleksiyonda keşfedebilirsiniz. Mini boy etekler, yüksek yaka bluzlar, cigarette pantolonlar ve co-ords parçalar her kadınının olmazsa olmazı. Kumaşlarda ise; sofistike dantel detaylar, saten, barok desenler ve taş işlemeleri, fırfırlarla ve 3D aplikelerle bir araya gelmiş.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2