› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2010

Gottex 2010 mayo ve bikini modelleri

Mücevher izlenimi veren detaylarla bezeli mayo ve plaj kıyafetleri tatilde de şık olunabileceğinin birer göstergesi gibi.

Birbirinden şık mayo, bikini ve plaj kıyafeti kreasyonlarının ötesinde, doğanın enerjisini ve renk çeşitliliğini de ürünlerine yansıtan Gottex, kadınların ruhunu okşayan koleksiyonuyla 2010 yaz aylarında da plajların gözdesi olacak.
Gottex 2010 mayo ve bikini modellerinin tamamını görmek için tıklayın.




Çiçek tarlalarından, etnik dokunuşlara, baharatların renkli dünyasından doğadan esinlenen desen cümbüşüne, siyah ve beyazın sade ancak bir o kadar da iddialı tarzına kadar pek çok alternatif Gottex’in mükemmel işçiliği ve kalitesiyle harmanlanarak, kadın vücudunu en güzel şekliyle ön plana çıkartmak üzere tasarlandı.



Kahverengi ve bej ağırlıklı renkler, mayoyu giyen kişiyi en doğal enerjiyle dolduruverirken, kuvvetli çizgilerin, parlak renklerle birleşerek modernizmi simgelediği modeller de hareketli bir yaşamı benimseyenlerin tercihi oluyor.



Doğadan kopup gelen renkler ve şekiller, sakin ancak bir o kadar da cezbedici haliyle kadınsı bir ifadenin dışavurumunu belirginleştiriyor. Klasik olandan şaşmayan ancak şıklığı da elden bırakmayanlar elbette ki dantelle gelen ışıltıların göz kamaştırıcı ortamında gücüne güç katan siyah-beyaz birlikteliğini taşıyan modelleri seçiyor.



Doğadan alınan ilhamı modern kadının bedenine taşıyan Gottex’in tüm modelleri diğer dünya markalarıyla birlikte Mendo’s mağazalarında satışa sunuluyor.


Mendo’s Mağazaları
İstanbul’da Akmerkez, City’s, İstinye Park, Carousel, Olivium, Bağdat, Mayadrom. Nautilus (sadece Calvin Klein mağazası), Ataköy Plus AVM, İzmir’de Agora ve Alsancak, Ankara’da Kentpark, Antalya’da Rixos Premium, Çeşme’de Alaçatı ve Çeşme Marina, Bodrum’da Merkez, Göltürkbükü, Kuum Otel, Yalıkavak Marina

Gottex 2010 mayo ve bikini modellerinin tamamını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2