› 
 › 
18.06.2018

Gucci 2019 Resort koleksiyonu

Gucci, Cruise/Resort 2019 defilesini Güney Fransa'da gerçekleştirdi. Geniş bir renk paleti kullanılan koleksiyonda pek çok zıt parça bir araya getirildi.

Gucci, Cruise Resort 2019 koleksiyonunu, Güney Fransa'daki Arles şehrinde, gösterişli bir defileyle gerçekleştirdi. Koleksiyonda geniş bir renk paleti kullanan Gucci, pek çok zıt parçayı bir araya getirerek dikkat çekici kombinasyonlar oluşturmuş. Şapka, gözlük ve aksesuarların dikkat çekici bir şekilde kullanıldığı kombinleri uygulamak isterseniz, desenden ve renkten korkmamanız gerekiyor çünkü bu koleksiyonda kural yok. Her rengi ve deseni bir arada kullanabiliriz. 
 
Gucci Cruise Resort 2019

Bu arada hazır gelmişken açıklayalım. Seyahat, tatil, gezi anlamlarına gelen "resort" veya "cruise" koleksiyon adı verilen koleksiyonlar, adlarını sosyetik tatil köylerinden ve seyir gemileriyle çıkılan uzun vadeli tatillerden alıyor. Bu nedenle bu koleksiyonlarda tüm mevsimlere ait parçaları bir arada görebiliyoruz. Seyahatlerimizin farklı iklimlere yayılması ile bu “ara” koleksiyonlar da raflarda en uzun süre kalan ürünleri oluşturuyor... 
 
Gucci Cruise Resort 2019
Gucci'nin kural tanımayan, pek çok parçayı bir araya getiren Cruise 2019 koleksiyonuna ait tüm kıyafetleri görmek için galerimize göz atabilirsiniz. 

İlgili haberimiz: Gucci Cruise Resort 2019 gecesinde ünlüler geçidi
Gucci'nin Cruise Resort 2019 koleksiyonu için Arles'de gerçekleştirdiği görkemli defilesini izlemeye gelen ünlüler şıklıkları ile podyumu aratmadı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2