› 
 › 
07.02.2019

GUCCI iyi seyirler diler: GUCCI SS19 Showtime Müzikali

Muhteşem bir gösteriye hazır olun! Moda devi Gucci yeni koleksiyonunu şöhret kültürü ve Hollywood müzikallerinin altın çağına göz kırpam kampanyayla sundu.

Gucci'nin "Gucci Showtime” ismini verdiği ve 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tanımak için hazırladığı müzikal ile 40’lı ve 50’li yıllara göz kırpıyor; izleyenleri tarihin en renkli dönemlerinden birine doğru yolculuğa çıkarıyor.

Gucci Showtime müzikali ilhamını 40'lı - 50'li yıllara ait filmlerden aldı
 
Gucci Showtime müzikali


Glen Luchford'un çekip yönettiği kampanya filmi için, An American in Paris (1951), The Band Wagon (1953), Cover Girl (1944), No Show Like Business (1954), Gentlemen Prefer Blondes (1953) ve Singin’ in the Rain (1952) gibi kült filmlerden ilham alınıyor.

​Gucci Showtime Müzikali, Hollywood’a göz kırpıyor
 
Gucci Showtime müzikali


Yetenekli sanatçıların geçmişte ünlendirdiği şarkılar ve dans figürleri, eski filmleri hatırlatan teatral görüntülerle kampanya, maksimum çekicilik ve ihtişam sunuyor. Büyük sahne ve merdivenli renkli setler, gerçeküstü bir rüya dizisi alternatifi ve 40’lı, 50’li yılların ünlü müzikallerinin neşeli sahnelerini anımsatıyor.



Koleksiyon fotoğrafları ile Gucci, müzikalinin karakterlerine gümüş ekran görüntüsü verilerek 30'lu ve 40'lı yıllarda nostaljik Hollywood yıldızlarının tanıtım çekimlerini taklit ediyor. Aynı o dönemde olduğu gibi, bu fotoğraflar da havalı ve zarif bir çekiciliği ortaya çıkarıyor.

Kampanya videosunda yaratılan kamera arkası görüntüleri, Hollywood müzikallerinin aslında şov dünyasının birebir kendisinden ilham aldığı gerçeğine atıfta bulunuyor. Bu sahneler, yapımcılar ve set çalışanları gibi diğer karakterleri görmemizi ve bu epik prodüksiyonu gerçekleştirmek için bir araya gelen eklektik ve geniş Gucci ekibiyle tanışmamızı sağlıyor.

Fotoğraflar için galerimize göz atmayı unutmayın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2