› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.04.2012

H&M Exclusive Koleksiyonu

H&M EXCLUSIVE Conscious (Doğa Dostu), kırmızı halıdan esinlenen özel ve büyüleyici bir koleksiyon... Bu özel koleksiyon, Türkiye’de sadece İstinye Park H&M mağazası’nda satışa sunulacak.

H&M, yeni sezonda doğa dostu koleksiyona bir ayrıcalık katmak adına kırmızı halıdan esinlenen çok şık bir koleksiyon daha hazırladı.

H&M, Conscious (Doğa Dostu) girişiminin bir parçası olarak, tamamı organik pamuk, kenevir ve geri dönüştürülmüş polyester gibi daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış, kırmızı halı görünümünde özel bir koleksiyon oluşturdu.

H&M Exclusive Conscious Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.



























Exclusive Conscious Koleksiyonu, bugünün kırmızı halı modasının çeşitliliğini yansıtan farklı stillerde giysilerle, çevreye daha duyarlı bir modayla nelerin mümkün olduğunu gösteriyor.

12 Nisan’dan itibaren dünya çapında yaklaşık 100 H&M mağazasında ve Türkiye’de de sadece İstinye Park H&M mağazası’nda satışa sunulacak. Bu çok özel koleksiyon geçtiğimiz aylarda kırmızı halıda yer almaya başladı.



Amanda Seyfried mavi smokin ceketi ve şortu ile Londra premiere’ine katılırken, Oscar adayı Viola Davis pembe kolsuz üst ve eteği ile boy gösterdi. Kristin Davis elma yeşili desenli elbise ile Vanity Fair event'ine katıldı.







Michelle Williams kendisi için özel olarak dikilen organik kumaşlarla tasarlanan gece elbisesi ile Londra’da düzenlenen BAFTA’ya katıldı.

Michelle’in stilinden ilham alınarak tasarlanan kıyafetler de Exclusive olarak tasarlanan Conscious (Doğa Dostu) koleksiyonun satışa sunulacağı seçili mağazalarda yer alacak.


www.hm.com/tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2