› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.03.2012

İpekyol 2012 İlkbahar Yaz

İpekyol 2012 İlkbahar Yaz sezonunu baştan aşağı beyazlar içinde karşılıyor. Modern hayatın içinde kendi yolunu çizebilen güçlü kadınlar, beyazlar içinde daha cool ve dikkat çekici bir ruha bürünüyor.

Zamansız bir zerafeti anlatan koleksiyon, kıyafetleri sadece taşıyan değil, aynı zamanda onlara hayat veren kadınlara hitap ediyor.

İpekyol 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.







Renklerin dansı ve beyazın büyüsü
Beyaz rengin hakimiyetindeki yeni sezonda renklerde ön plana çıkıyor. Kadınların giymekten mutluluk duyacakları, dinamik ve sıcak bir görünüm sunan koleksiyonda, natürel renkler ve pudra tonlarının harmonisi günlük şıklık ve rahatlığı bir araya getiriyor.

Safran, sezonun diğer flaş rengi olarak koleksiyonda kendine yer buluyor.

Gri melanj ve natürel tonlarla birleştirilen safran, mini ceketler, büzgü detaylı etekler ve bol paça pantalonlara eşlik ediyor.









Ekru ve siyah ikilisi
Ekru ve siyah renklerin birlikteliğini vurgulayan "Office Stars" temasında; smokin ceketler, daracık tüp etekler ve elbiselerin mekanik duruşu puantiyenin feminenliği ile kırılıyor.

Business koleksiyonda ise uzun bir aradan sonra lacivert rengin ağırlığı göze çarpıyor. Feminen kuplar ve lacivert-vizon birlikteliği modern ve zarif bir duruşu anlatıyor.






Yaz gecelerine iz bırakanlar: Çizgi, puantiye ve zümrüt yeşili
Yaz gecelerine unutulmaz birer iz bırakmak isteyenler, İpekyol koleksiyonları ile istedikleri görüntüye zahmetsizce ulaşabiliyor. Zümrüt yeşili ceket- pantolon, siyah dar paça gold düğmeli pantolon, uzun drapeli etek ve beyaz dantel detaylı elbise öne çıkan parçalar arasında yer alıyor.

Birbirinden şık ve modern kombinlere vakit kaybetmeden ulaşabilmeniz için de www.ipekyol.com/lookbook adresinde, sadece bir tık yakınınızda duruyor.

www.facebook.com/ipekyol
www.twitter.com/ipekyollook
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2