› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.11.2011

Jean’in en mükemmel hali

Mavi, premium jean koleksiyonuna sadece kadınlara özel yepyeni ve çok iddialı bir seri ekledi: Mavi Amerika Gold.

Mavi'nin 20 yıllık uzmanlığıyla tasarlanan, incelikli detaylara sahip bu özel koleksiyon jean’in en şık ve çarpıcı görünümünü sergiliyor.

Mavi Amerika Gold, mükemmel kalıbı, özel kumaşı, efektsiz ve koyu yıkaması, altın rengi iplikleri ve bir mücevhere dönüşen özel düğme ve aksesuvarlarıyla farkını ilk bakışta ortaya koyuyor.

Mavi Amerika Gold koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Daha derin ve parlak renklerin elde edildiği, hem enine hem boyuna esneyerek 360 derece rahatlık sağlayan ayrıcalıklı XFit Lycra kumaşı koleksiyonun en önemli özelliğini oluşturuyor. Bu da jean’lerin şeklini ilk günkü gibi korumasına yardımcı oluyor.



Gold serisinde, skinny’den bol ve boru paçalara, düşük ve yüksek belli modellere kadar pek çok farklı fit alternatifi bulunuyor. Mavi’nin sevilen modelleri Lindy, Cora, Olivia ve Sophie’ye; yüksek beli ve geniş paçasıyla özellikle topuklu ayakkabılar, ipek ve şifon bluzlarla kombinlendiğinde şıklığıyla göz dolduran Sydney ekleniyor. Mavi Amerika Gold, tüm premium ve sofistike detaylarıyla gündüzlerin yanı sıra gecelerin de vazgeçilmezi oluyor.

Amerika’da Las Vegas, Berlin’de Bread&Butter gibi dünyanın en önemli fuarlarında görücüye çıkan Mavi Amerika Gold, yeni dönemin en iyi jeanleri arasında gösteriliyor.

www.mavi.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2