› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.04.2014

Kalem etek ve spor ayakkabı nasıl kombinlenir?

Kalem eteklerin yeni tamamlayıcıları spor ayakkabılar! Peki önümüzdeki günlerde popüler olacak bu trend nasıl uygulanır? Cevabı Pudra.com'da!

İş hayatının giderek yoğunlaşması ve ofiste şık görünme zorunluluğu sokaklarda yepyeni bir trendin doğmasına neden oldu: Kalem etek-spor ayakkabı kombini. Spor ayakkabının rahatlığını kalem eteğin şıklığıyla birleştiren pek çok moda sever sokaklarda yeni bir akıma öncülük etti. Özellikle moda haftalarına katılan tanınmış pek çok ismin bu ikiliyi farklı şekillerde yorumlaması onları takip eden milyonlara da ilham verdi.

Kalem etek ve spor ayakkabı nasıl kombinlenir?

Kalem etek ve spor ayakkabıyı ince kazaklarla, bol üstlerle ve oversized gömleklerle tamamlamak oldukça moda. Peki fark yaratmak için bu trendi nasıl yorumlayabilirsiniz? İşte Pudra.com'un önerileri:




Çizgilerden ve baskılardan hoşlanıyorsanız eğlenceli bir kombin yaratabilirsiniz. Özellikle Marc Jacobs'ın koleksiyonunda sıkça karşımıza çıkan enine çizgili eteklerden birini aynı renklere sahip baskılı bir bluzla kombinleyebilir, altına da bilekte biten bir sneaker giyebilirsiniz. Farkınızı ortaya koymak için yine sezon trendlerinden biri olan sırt çantasını elinize alabilirsiniz.



























Her zaman spor ve şık giyinmeyi tercih edenlerdenseniz kalem etekle gömleği birleştirmenizin zamanı geldi demektir! Beyaz bir eteğin üzerine mavi gömlek giyerek dikkat çekici bir uyum yakalayabilirsiniz. Beyaz etek dikkati bacaklarınıza çekeceği için bütünlüğü bozmamak adına beyaz bir sneaker giymeye özen gösterin. Bu kombinde şıklığı yakalamak için omuzdan asılan bir çanta tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. Bileğinize takacağınız büyük bir bileklikle artık hazırsınız! İddia ediyoruz bu kombinle ofisin en şık kızı olacaksınız.




























Fiziğinize güveniyorsanız ve cesur tercihlerden korkmuyorsanız kombininizde farklı desenleri kullanmanızın zamanı geldi demektir! Desenli bir eteği aynı renkteki ya da benzer figürdeki bir kazakla tamamlayın. Bu kombinde daha cesur spor ayakkabıları rahatlıkla kullanabileceğiniz için yüksek bilekli modelleri giymekten çekinmeyin. Kombininiz fazlasıyla hareketli olduğu için aksesuar detaylarından uzak durmaya özen gösterin. Bu kombine ekleyeceğiniz şık bir güneş gözlüğüyle farklı bir hava yakalayabilirsiniz.

Sezonun ayakkabısı: Floral Sneaker 'larla ilgili haberimizi okuyarak en güzel modelleri yakından inceleyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER