› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2014

Sezonun ayakkabısı: Floral Sneaker

Defilelerden sokak modasına kadar her yerde karşımıza çıkan spor ayakkabılar yeni sezonda oldukça popülerler. Özellikle çiçek desenli modeller bahar aylarında sıklıkla karşımıza çıkacaklar.

Son iki yıldır moda dünyasını etkisi altına alan rahatlık ayaklara da geçti! Düz ayakkabıların da bir stili olduğunu savunan tasarımcılar defilelerde kombinlerini spor ayakkabılarla tamamlayınca sokak modası da bu akımdan kısa sürede etkilendi. Moda haftalarında ön sırada oturan pek çok katılımcı topuklu ayakkabının çilesini çekmek yerine farklı tarzlarda spor ayakkabıları ayaklarına geçirdiler.

Bahar aylarının enerjisini spor ayakkabılara katarak floral desenleri tasarımlarına yansıtan pek çok marka da bu sayede radarımıza takıldılar. Nike'tan Coach'a kadar pek çok farklı marka rafa çıkardıkları çiçek desenli spor ayakkabılarla yeni bir trendin yavaşça yaklaştığının da sinyalini verdiler. Özellikle pastel tonlarındaki kısa paça pantolonlarla kusursuz bir uyum yakalayan floral desenli spor ayakkabılar şu sıralar bizim de favori parçalarımız arasına girmeyi başardılar.



İddia ediyoruz! Giderek hızlanan şehir hayatının temposuna ayak uydurmamızı sağlarken stil sahibi görünmemizi sağlayan floral desenli spor ayakkabılar 2014 Baharında sezonun parçası olacaklar.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2