› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.01.2012

Karl by Karl Lagerfeld Koleksiyonu

Yaşayan moda efsanesi Karl Lagerfeld, Net-A-Porter için özel bir koleksiyon hazırladı: Karl by Karl Lagerfeld. Koleksiyon, 25 Ocak'ta sitede satışa çıktı!

Karl Lagerfeld'in "Karl" adını verdiği hesaplı koleksiyonu, Net -A-Porter üzerinden 25 Ocak'ta satışa çıktı ve satışa çıkar çıkmaz birçok parça tükendi. Koleksiyon, son yıllarda popüler olan ünlü tasarımcıların elinden çıkma "erişilebilir moda" anlayışına sahip. Fiyatları Lagerfeld’in diğer tasarımlarıyla kıyaslandığında çok daha ucuz.

H&M'de sık sık örneğini gördüğümüz üzere, ünlü tasarımcıların ürünlerine sahip olmak isteyen moda tutkunları için markalar modacılarla işbirliğine gidiyor, hazırladıkları özel koleksiyonları daha uygun fiyatlarla sunuyor. Böylece, ekonomik fiyata ünlü markaların imzasını taşıyan ürünlere sahip olabiliyoruz. Karl Lagerfeld'de Net-A-Porter için bu hayali gerçekleştirerek, moda severleri sevindirdi.

Net-A-Porter'da satışa çıkan Karl by Karl Lagerfeld koleksiyonunu görmek için tıklayın.




Net-A-Porter, koleksiyon için özel bir iPad ve iPhone uygulaması hazırladı. Uygulamada kendi fotoğrafınızı yükleyerek Karl’a dönüşebiliyor, koleksiyonu inceleyip satın alabiliyor, oyun oynayıp en yüksek puanı elde ederseniz hediye çeki kazanabiliyorsunuz.

Lagerfeld'in en sevdiği iki renk olan siyah ve beyaz rengin ağırlıkta olduğu koleksiyon 70 parçadan oluşuyor. Yüksek yakalar, parmaksız eldivenler, motorcu yelekler, smokin ceketler dikkat çekiyor. Metalik kumaşlarla tasarlanmış kıyafetler de çok güzel!

Face to Face: Karl Lagerfeld | NET-A-PORTER.COM



Karl Lagerfeld'in kendi kendisiyle Net-A-Porter için yaptığı röportaj...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2