› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.02.2010

Koton 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Koton 2010 yeni sezonda yıpratılmış ceketler, uçuşan şifon etekler, farklı kumaşların birlikteliği... Koton'a aşık olacaksınız!

Koton yeni sezonda yine bizleri büyüledi... 2010 yazında tarzınız ne olursa olsun Koton'dan kendinize uygun birkaç parça mutlaka bulacaksınız. Yeni koleksiyondan, şortlara, gömleklere ve bu yaz hepimizin bir kere de olsa deneyeceği beli bol paçası dar pantolonlara bayıldık!

Koton 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun en güzel tasarımlarını görmek için tıklayın.



Yumuşak Silüetler
Pudra. ten rengi, yavruağzı, somon, uçuk pembe, taş, krema, lila ve ekru gibi hafif kirletilmiş pastel bir kozmetik paleti ile grilerin ve uçuk hakilerin buluştuğu bu tema, 2010 yazının en yenilikçi silüetlerini sunuyor. Bu rahat fakat şık koleksiyon, haftasonu için ideal.

Sezonun en önemli kup detayları, ton-a-ton fakat farklı kumaş birliktelikleri ile hazırlanarak sofistike bir görünüm kazanıyor. Tişörtlerde kıvrılan kol detaylarında, pantolonlarda ise dışa kıvrılan bel detaylarında kullanılan bu kumaş birliktelikleri, yazın vazgeçilmez kupları olacak.

Koleksiyonun kilit parçaları ise, beli pileli, paçaya doğru daralan pantolonlar, etek ucu kıvrılmış şortlar, teş rengi yıkamalı trençkotlar ve yıpratılmış gömlek-ceketler.








Hareketli dokular
2010 yaz geceleri için gardırobumuzun vazgeçilmez parçaları, farklı desen ve renkler ile işlenmiş pul detaylı elbise, etek ve bluzlar olacak.

Yıpratılmış ceketler, uçuşan şifon etekler ve tişörtler ile kombinlenebilecek bu parçalar, sade ve gösterişliyi, spor ve şıkı, yeni ve eskiyi bir araya getirerek güzel bir denge oluşturuyor.

Bu koleksiyonun olmazsa olmaz rengi ise, 2010 yazına damgasını vuran haki.













Yeniden yapılanma
Dökümlü ve dik kumaşların bir araya gelmesi ile oluşan bu temada, yüksek belli, paçaya doğru açılan pantolonlar, diz üstünde biten kalem etekler, üst-alt farklı kumaşlar ile çalışılmış beli kemer detaylı elbiseler, 2010 yazının iş gardırobunu oluşturuyor.

Beyaz, uçuk mavi, lacivert, bej ve taş renklerinin bir arada kullanıldığı bu koleksiyon, jean topuklu ayakkabılar ve platform topuklu sandaletler ile kombinleniyor.

Rahat ve kullanışlı omuz çantaları da bu yazın anahtar parçalarından...









Modern Batı
Solmuş gri mavilerin parlak kobalt ve leylaklarla buluştuğu bu tema, modanın tüm kurallarını yeniden yaratıyor. 1990'ların kombin olarak giyilen jean gömlek ve pantolonlarına, tişörtlerin üstüne giyilen dantel bluzlara, etek ucu dikişsiz bırakılmış ceket ve eteklere merhaba diyoruz.

Vahşi batıyı şehirli gardırobumuza getiren yıldız desenleri, rodeo temalı tişört baskıları, kat kat etekleri süsleyen brode ve dantel detayları, dökümlü pantolon kupları ve tek ceketin yeni yorumları ile kombinlenerek gardırobunuzun anahtar parçalarını oluşturuyor.

Bu temayı tamamlayan en önemli aksesuar ise şüphesiz bileğe kadar uzanan bot-sandaletler. Omuz çantaları ile kombinlenen bu sandaletler, gösterişli bir o kadar da rahat bir tarzın garantisi.



Koton 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun en güzel tasarımlarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2