› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.05.2011

Koton 2011 mayo ve bikini koleksiyonu

Yaz geliyor! 2011 yazının büyük sürprizi ise Koton mağazalarında yerini alan "Swimwear" koleksiyonu! Hem de 9,99 TL’den başlayan fiyatlarla! Koleksiyon Pudra.com'da.

Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu, “Pool Side”, “Hippi Bohem”, “Luxe Bohem”, “70’ler”, “Marine”, “Romantic” ve “Mix&Match” olmak üzere 7 farklı temadan oluşuyor. Farklı vücut tiplerine uygun, değişik hayat tarzlarına hitab eden ve plajlarda her gün fark edilme şansı sunan bu geniş koleksiyon Mayıs ayında mağazalarda yerini aldı.

Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu'ndan müthiş parçalar görmek için tıklayın.

"Pool Side"
Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun en gösterişli teması şüphesiz “Pool Side”. Plajda ya da havuz kenarında dikkat çekmek isteyenler için siyah, beyaz, lila ve turkuvaz gibi gösterişli renklerde mayo, mayokini ve bikiniler, altın tonlarında metal aksesuarlarla tamamlanıyor. Şık drapeli mayokiniler, tül garnili bikiniler, tek omuzlu mayolar, şifon kaftanlar, pırıltılı pareolar, geniş paçalı maxi pantolonlardan daha havalı bir plaj gardırobu olabilir mi?



“Hippie Bohem”
Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun “Hippie Bohem” teması, turkuvaz, kahve, turuncu ve karamel renkli mayo ve bikiniler, uzun elbiseler, uçuşan etekler, jean şortlar, deri sandaletler ve kocaman güneş gözlüklerinden oluşuyor. Egzotik, batik ve degrade desenler, boncuk detaylar, püskül ve hasırlarla tamamlanan bu koleksiyon, benzersiz ve özgün bir plaj gardırobu sunuyor.

“Luxe Bohem”
Bohem görüntüsünün gösterişlisini sevenler için Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun “Luxe Bohem” teması daha çok parlak doku ve payetler, altın, haki, siyah, zümrüt yeşili ve turuncu gibi renkler, tropik desenler, kemik ve metal aksesuar detayları ile tasarlanmış. Plajda hem egzotik, hem de pırıltılı olmak isteyen Koton kadını Luxe Bohem’den vazgeçemeyecek.



“70’ler”
Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun “70’ler” teması, yaz sezonunun en popüler trendi 70’li yılları plajlara taşıyor. Kahve mor, fuşya, kırmızı tonlarda kontrast biyelerle tamamlanan nostaljik kesimli mayo ve bikiniler, dönemin simgesi olan desenlerle yorumlanmış. Geniş kenarlı şapkalar, işlemeli kaftan ve tunikler, hasır sepetler, portföy çantalar ve büyük güneş gözlükleri 70’li yılların gözalıcı silüetini yansıtıyor.

“Marine”
Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun en modern görüntüsü “Marine” teması, beyaz keten elbiseler, gömlekler, çizgili tunikler, puantiye ve çizgi desenli bikini ve mayolardan oluşuyor. Mercan, lacivert ve beyaz gibi denizci tonlarının, sarı ve turuncu ile modernize edilmiş hali ile “Marine” teması şüphesiz tatilin en güzel renk paletine sahip olacak!



“Romantic”
Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu’nun “Romantic” teması, şeker pembe, sarı, elektrik mavi ve beyaz gibi yaz renkleriyle akılları başlardan alıyor. Tığ işi detaylar, fırfır, küçük çiçek ve pötikare desenlerle tasarlanmış bikini ve mayolar; renklendirilmiş tişörtler, nakışlı tunikler, büyük kanvas çantalar ve renk renk espadriller ile tamamlanıyor.

“Mix&Match”
İşte sezonun en güzel haberi! Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu, “Mix&Match” ürünleri ile siyahı turuncuyla, narçiçeğini elektrik maviyle, puantiyeyi çizgiyle kombinleyebilir, kendi zevkinize göre bikini takımınızı oluşturabilirsiniz. Bu yaz Koton Swimwear “Mix&Match” koleksiyonu ile bikini kombinlerinde sınır olmayacak!


Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu'ndan müthiş parçalar görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2