› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.04.2013

Koton 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Koton, 2013 İlkbahar Yaz sezonunda üç çarpıcı trendi bir arada sunuyor: siyah ve beyaz, tropik renkler ve uzak doğu etkisi!

Her koleksiyonunu merakla beklediğimiz Koton, yeni sezonda yine bizi heyecanlandıran tasarımlara imza atıyor. 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nun genelinde üç temaya ağırlık veren Koton, bu yaz siyah ve beyazı, tropik renk ve desenleri, uzak doğu etkisini gardıroplarımıza sokmakta hayli iddialı gibi gözüküyor!

Koton 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın!



2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'ndaki siyah beyaz birlikteliği, dama desenler, enine ve boyuna blok çizgiler, puantiye ve pötikarelerle, 60’lı yılların unutulmaz moda ikonu Edie Sedgewick’in modernist grafik tavrını günümüze uyarlıyor.



Koleksiyondaki tropik hava ise bizleri deniz kıyısında bir yolculuğa çıkarıyor. Palmiye yeşili, ruj kırmızısı, limon sarısı ve turkuaz gibi renkler Miami'yi dolaplarımıza taşımayı amaçlıyor.

Yakın ve Uzak Doğu’nun göz alıcı desenleri, uçuşan dokuları ve egzotik renkleri de koleksiyonun bir diğer yanını meydana getiriyor. Çini, şal, manzara, egzotik kuş ve çiçek desenleri; koleksiyondaki uçuşan pantolonlar, kimono bluzlar, tunikler ve kaftanlar üzerinde ortaya çıkıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2