› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.08.2016

Koton yeni sezonda büyülüyor

Koton'un 2016-2017 Sonbahar Kış sezonunda birbirinden iddialı tasarımlar var. Bohem bir kış masalının izlerini taşıyan yeni koleksiyon Pudra.com'da.

Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonu

Her yıl yeni koleksiyonlarını merakla beklediğimiz Koton, bu sene de bizi büyülemeyi başardı. Adeta bir kış masalını andıran 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonuna farklı kumaşlar, dikkat çeken desenler hakim. 

Yeni sezona genellikle bohem bir hava hakim. Örgüler ve uçuşan kumaşların bir araya geldiği 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonunda koyu mavi, haki, taş ve toprak renkleri sıkça kullanılmış. Bohem havanın yanında lüksün de kendini gösterdiği yeni koleksiyon, kürk ve yumuşak kumaşların kullanıldığı tasarımları ile şık şehirli kadınların stilini tamamlayacak.

Koton'un 2016-2017 Sonbahar-Kış Koton Plus koleksiyonu şık olmak için zayıf olmanın gerekli olmadığını kanıtlar nitelikte. Rahat, yumuşak ve bol kesimli tasarımların yer aldığı büyük beden koleksiyonunda kaşmir benzeri örmeler, ipek krepler ve pelüşler kullanılmış. Romantik bir kışı yansıtan yeni koleksiyonda, gül kurusu gibi sıcak renkler ile gri gibi yoğun renkler bir arada.

Yeni sezonda Ebru Şallı ile birlikte bir spor kıyafetleri tasarlayan Koton'un Ebru Şallı Loves Koton Sport koleksiyonu spor yaparken bile şıklığı garantiliyor. 58 parçadan oluşan spor koleksiyonu 3 farklı temadan oluşuyor. 

Koton'un sevilen serisi Ole by Koton'da 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda 60'lı yılların retro rüzgarı esiyor. Koleksiyonda kısa retro paltolar, evaze etekler, trapez elbiseler, renkli ve sloganlı okul takımı ceketleri bulunuyor. Ekose ve karelerin ana desen olarak kullanıldığı koleksiyonda  açık yeşil, toz pembe, kırmızı, turuncu, lacivert ve siyah gibi birbirine zıt renkler hakim. Koleksiyondaki renk skalasına zıtların uyumu diyebiliriz.

2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda da Koton Lingerie, tüm seksiliği ve iddialılığını koruyor. Koton'un yeni sezon çamaşır koleksiyonuna şarap rengi, patlıcan moru ve lacivert gibi gizemli ve seksi renkler hakim.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2