› 
 › 
Pudra.com 26.12.2011

Koton'dan yılbaşına özel koleksiyon

Kırmızı halının ihtişamı… Ünlü yıldızlar… Disko sahnesinin ışık oyunları… Ve gösterişli partilerden ilham alan 40 özel parçadan oluşan Koton Party Wear koleksiyonu, moda tutkunlarıyla Koton’larda buluşuyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul Fashion Week’de tanıtılan KOTON’un yepyeni koleksiyonu Party Wear, şık detayları ve gösterişli renk paleti ile yılbaşı alışverişinin en ışıltıtılı adresi oluyor. 40 parçadan oluşan KOTON Party Wear Koleksiyonu, parti kızlarının enerjik ve güçlü ruhunu yansıtıyor, 70’li yıllar ve Stüdyo 54’ün altın günlerinin esintisini yaşatıyor. Göz alıcı koleksiyonun renk yelpazesinde bordo, kırmızı, saks mavisi ve gri, her sezonun olmazsa olmazı siyah-beyaz, lüks efekti veren gümüş ve altın yansımalar yer alıyor.

Koton Party Wear Koleksiyonu'ndan parçalar görmek için tıklayın.

KOTON Party Wear Koleksiyonu’nun iddialı parçaları arasında ise dökümlü ipek pantolonlar, etekler, ceketler ve tek omuz elbiseler göze çarpıyor. Hem mat, hem parıltılı, geleneksel olduğu kadar avangard tasarımlardan oluşan koleksiyonda saten, krep, şifon, jarse, deri ve jakarlı kumaşlar öne çıkarken; her bir tasarım inciler, payetler ve hayvan desenleri gibi 70’lere gönderme yapan detaylarla tamamlanıyor.



2011-2012 Sonbahar-Kış sezonu için, şehirde gecelerin anahtar kelimeleri parti, dans ve eğlence olacak! Koton kadını, Koton Party Wear Koleksiyonu’nun birbirinden dikkat çekici modelleriyle yılbaşı gecesinin en ışıltılı kadını olacak.

www.koton.com.tr
http://twitter.com/KotonMagazalari
www.facebook.com/Koton
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2