› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.04.2015

Koton Dilek Hanif 2015 Koleksiyonu

Koton ve Dilek Hanif, 2015 İlkbahar-Yaz sezonunun düğünleri, mezuniyet eğlenceleri ve davetleri için özel bir koleksiyon hazırladı.

Dilek Hanif, 25 yıllık kalıp ve tasarım deneyimini Koton için hazırladığı 21 parçalık özel bir koleksiyonla buluşturdu. Hayatlarının en özel gününde, en güzel hissetmek isteyen genç kızların ve kadınların hayallerini süsleyen Dilek Hanif tasarımları, Koton mağazalarında ulaşılabilir fiyatlarla gerçeğe dönüşüyor.

Dilek Hanif'in Koton için hazırladığı 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için galerimize tıklayın.

Koleksiyonun kumaş seçiminden, kalıp çalışmalarına tüm tasarım sürecini bizzat yöneten Dilek Hanif, moda ve stil tutkunlarının gardıropları için zamansız ve vazgeçilmez bir koleksiyon sunuyor. Güneşin sıcaklığını yansıtan sarılar, enerjik ve canlı mercanlar, naif pastel ve pudra tonları, ışıltılı altın ve doreler, vazgeçilmez siyahlar, gece elbiselerinin zarif formlarıyla birlikte şık ve göz alıcı bir duruş sergiliyor. Renk paletinin bu en güzel tonları, dökümlü krepler, altın renkli bej jakar ve brokar kumaşlar, uçuşan pilili şifonlar ve büyük çiçek desenleriyle buluşuyor. Kristal taş aksesuarlar, kemerler, elbiselerin omzundaki fiyonk detayları, tek omuz kesimler, çapraz sırt dekolteleri, Dilek Hanif’in güçlü ve karakteristik çizgisinin izlerini taşıyor. Koleksiyon 99-299 TL. fiyat aralığında satışa sunuluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2