› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2011

Kyo My Friend ile plajların neşesi artık evlerde

Kyo My Friend yılların bikini ve mayo deneyimini, bu kış ev kıyafeti ve iç çamaşırında konuşturuyor. İç çamaşırı, pijama, gecelik, sabahlık ve lounge wear’dan oluşan bu harika koleksiyon Pudra.com'da!

Mayo ve bikini markası olarak tanınan Kyo My Friend 2011-2012 Sonbahar - Kış sezonunda iç çamaşırı, pijama, gecelik, sabahlık ve lounge wear’dan oluşan koleksiyonu ile yaz kıpırtısını evlere taşıyor.

Her ruh haline uygun çeşit çeşit nakışın, renk kombinasyonunun ve desenin bulunduğu bu yeni koleksiyonda kullanılan poplin, flanel gibi kumaşlar ev yaşamını daha rahat ve şık hale geliyor. Koleksiyonun en öne çıkan yanı, detayların ve aksesuarların çok çarpıcı ve eğlenceli olması.

Pijama, gecelik, sabahlık ve lounge wear koleksiyonu Indigo, Love, Zuzu, My Girl, Tea Ceremony, Diana, Connecticut ve Breakfast başlıkları altında sekiz ayrı konseptten oluşuyor.

Kyo My Friend'in 2011-2012 Sonbahar - Kış iç çamaşırı, pijama, gecelik ve sabahlık koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Kyo My Friend'in renkli iç çamaşırı koleksiyonu

İç çamaşırı koleksiyonu da yeni sezon koleksiyonunu oluşturan sekiz ayrı konsepte uygun olarak hazırlanmış. Leopar ve zebra baskılı, çiçekli, çizgili, dantelin ve nakışın göze çarptığı modellerin yanı sıra tişört çamaşırları olarak öne çıkan düz çeşitler de mevcut.



Sutyenler ağırlıklı olarak dolgulu, dolgusuz, üçgen gibi kalıplara sahip. Daha az rastlanan kalıplar da mevcut. Kullanılan ithal malzemeler Kyo My Friend iç çamaşırlarını daha da rahat kılmış.

Kyo My Friend’in vazgeçilmez oyunu''Mix&Match''

Kyo My Friend yeni sezonda da dileyene dilediği ürünü, dilediği şekilde kombinleyip kendi tarzını yaratma fırsatı sunuyor.

Gecelikler 54.90 TL
Sabahlıklar 69.90 TL
Pijama altları 44.90 TL
Sutyenler 29.90 TL
Külotlar 9.90 TL’den başlayan fiyatlarla Kyo My Friend mağazalarında.


www.kyomyfriend.com.tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2