› 
 › 
07.02.2014

Louis Vuitton 2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonu

Louis Vuitton 2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonu pastel tonlarındaki ürünleriyle oldukça renkli bir yazı müjdeliyor. Her sezon koleksiyonlarıyla dilek listemize girmeyi başaran markanın özellikle orta boydaki saplı çantaları bu yaz sokakları süsleyecek gibi görünüyor.

Her bir parçada kullandığı detaylarla lüks tüketim anlayışını bambaşka bir boyuta getiren ve Fransa'nın en köklü markalarından biri olmayı başaran Louis Vuitton'un eflatun, somon ve uçuk mavi hakimiyetindeki 2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonu iç açıyor. Yazın enerjisini koleksiyonunun tamamına yansıtan marka orta boylu saplı çantalarıyla gündüz kombinlerinize renk katarken minik clutch ve cüzdanlar gecenin en şık kadını olmanıza yardımcı olacaklar.

2013 yazından beri oldukça popüler olan mokasenlere eklediği egzotik desenlerle düz ayakkabı rekabetini bambaşka bir boyuta getiren Louis Vuitton, keten espadrilleriyle de rahatlığı ve şıklığı aynı anda sunuyor. Aksesuar tasarımında her bir detaya dikkat etmesiyle bilinen ve kısa sürede bu alanda da tercih edilen markalardan biri olmayı başaran Fransız devi çantalarında kullandığı renk paletini bilekliklere ve kemerlere de taşıyarak büyük bir özlemle beklediğimiz yaz aylarını bizlere getirdi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2