› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.03.2014

Louis Vuitton 2014 Sonbahar Koleksiyonu

Nicoles Ghesquire Louis Vuitton kadının sadeleştirmeye devam ediyor. 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunu Paris'te tanıtan tasarımcının markaya getirdiği değişimleri mercek altına aldık.

Marc Jacobs'ın ani ayrılık kararından sonra Louis Vuitton'un kreatif direktörlük koltuğuna oturan Nicolas Ghesquire harikalar yaratıyor. Keskin ama yalın tasarımlarla her daim zamanı takip eden isimlerden biri olan tasarımcı bu yanını Fransiz markasına da yansıtıyor. Sade, giyilebilir en önemlisi de karakteri olan koleksiyonlar hazırlayan Nicolas, Louis Vuitton'un müdavimlerini de heyecanlandırıyor.

Marc Jacobs'la 16 yıl boyunca harikalar yaratan Louis Vuitton'un ayrılık açıklamasından sonra kafalarda soru işaretleri oluşsa da Ghesquire hazırladığı koleksiyonla bütün tereddütleri ortadan kaldırdı. 2014 Sonbaharını renk bloklarına ayıran tasarımcı gündelik hayatta her anı koşuşturmayla geçen kadınlar için pratik bir koleksiyon hazırladı.



Zaman zaman 1960'ların ruhunun görüldüğü koleksiyon mini elbiselerden, hafif bol kesimlerden ve yüksek belli pantolonlardan oluşuyor. Jacobs'ın çılgın ruhunu biraz daha kırarak marka için ayakları yere basan koleksiyonlar hazırlayan Nicolas Ghesquire zaman zaman değişimin iyi bir karar olduğunu bizlere kanıtlıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2