› 
 › 
22.05.2018

Louis Vuitton 2018 sonbahar öncesi koleksiyonu hazır

Louis Vuitton, 2018 sonbahar öncesi koleksiyonunu görücüye çıkardı. Koleksiyonun en dikkat çekici detayı tarihi esintilerle bir araya gelen sportif şıklık.

Paris'te, LVMH HQ'da görücüye çıkan koleksiyonda tarihi esintilerle sportif şıklık bir araya getirilmiş. Louis Vuitton'un tasarımcısı Nicolas Ghesquière sayesinde sezonun en göze çarpan çizgilerini görme fırsatı yakalıyoruz. 

Louis Vuitton, yeni reklam kampanyasını Emma Stone ile sunuyor

Yeni reklam kampanyasında Akademi ödüllü Amerikalı oyuncu Emma Stone'u kullanan ve California çölünde bir mola veren Louis Vuitton, Craig McDean tarafından fotoğraflanan ve Capucine çantalarına yer verilen seyahat kampanyasında, aynı zamanda sonbahar öncesi koleksiyonuna da yer veriyor.

Louis Vuitton'un 2018 pre-fall koleksiyonunda gizli kollar, renk cümbüşü, örme trikolar ve uçuşan eteklerin hepsi bir arada kullanılmış.
Louis Vuitton & Emma Stone

Son olarak, dizlere uzanan, hem uçuşan eteklerin altında hem de dar denimlerin üzerinde kullanılan çizmeler ile ayak bileği uzunluğuna ulaşan çoraplarla geliştirilen sneakerlar da sezonun bir diğer dikkat çekici unsuru. "Az laf, çok iş" diyor, sizi galerimizdeki koleksiyon ile başbaşa bırakıyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2