› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.12.2013

Louis Vuitton Yeniyıl Hediye Koleksiyonu

Louis Vuitton’un Holiday Gift Koleksiyonu markanın en güzel ürünlerinden oluşan 39 parçalık bir seçkiden oluşuyor. Reklam kampanyası için bu yıl ünlü bir model değil, bir 'kaz' seçildi. LV'nin festival koleksiyonu Pudra.com'da!

Louis Vuitton’un Holiday Gift Koleksiyonu’nun reklam yüzü bu sefer ne ünlü bir oyuncu ne de 2013 yılında yıldızı parlayan bir model. Louis Vuitton’un yeni reklam yüzü bir ‘Kaz’!

Louis Vuitton’un Holiday Gift Koleksiyonu renkli çantalar, bavullar, olağanüstü güzellikteki mücevherler, ipek eşarplar, kemerler, iPhone/ iPad kılıfları ve özel dolma kalemlerden oluşuyor. Şıklığıyla göz dolduran koleksiyon, pratik kullanımıyla da hayatı kolaylaştırıyor.

Markanın yeni reklam yüzü ‘Kaz’, Louis Vuitton tutkunlarını önce ‘The Goose's Game’i oynamaya davet ediyor. Oyunda markanın aksesuar ve çantaları vitrine çıkıyor. ‘Kaz’ın üzerinde durduğu küpü çevirdiğinizde 39 farklı hediyeden birinin animasyonun filmini izliyorsunuz.



Louis Vuitton’un Holiday Gift Koleksiyonu’nda göz ardı etmememiz gereken bir nokta var. Koleksiyonun kampanyası sadece lüks bir markanın ürünlerini tanıtmak için hazırladığı reklam değil aynı zamanda izleyenlerine hediyeyi nasıl sunmamız gerektiğini anlatan bir rehber. Pudra.com editörleri olarak biz paketleme sanatını anlatan Louis Vuitton videosunı çok sevdik. Siz de bir göz atın:




Markanın en güzel ürünlerinden oluşan 39 parçalık seçkinin her bir parçası insanda 'benim olmalı' duygusunu uyandırıyor. Kendinize ya da sevdiklerinize harika bir yeniyıl hediyesi almak için Louis Vuitton Holiday Collection'ı inceleyin. Uzun yıllar çok severek kullanacağınız bir LV tasarımı size göz kırpıyor olabilir.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2