› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.03.2011

Machka 2011 İlkbahar Yaz - Elbiseler

Geçmiş zamanın ve şimdinin, gerçeklerin ve hayallerin, formların ve renklerin basit ve en içten hali Machka 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunda...

2011 ilkbahar-Yaz sezonunda Machka kadını retro görünümlü modern hayat üzerine denemelerine devam ediyor… Alışılmış kalıplardan uzak, güzelleştiren ve gülümseten bir koleksiyon sunan Machka kadını, bu sezon doğanın tüm renkleriyle buluşuyor.

Machka 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunun elbiselerini görmek için tıklayın.

Yeni sezonda Machka kadını lacivert, siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu dantelin, satenin, dev metal fermuarların bütünleştiği alımlı bir görünüm kazanıyor. Yine hem gündüz hem de gece kullanabileceğiniz parçaları bir araya getiren koleksiyon, siyah, beyaz, gri renklerde gabardin kumaşlarla gündüz şıklığına rahatlık katıyor.



Machka kadını hayallere dalıyor
Açık denizlerden kaçan Machka kadını bu kez kır bahçesinde eğleniyor, gökyüzünde renklerle hayallere dalıyor. Uçuşan ve hafiflik hissi veren bol plili, volanlı elbise ve bluzlar fıstık yeşili, turuncu, gök mavi, güneş sarısı renklerine boyanıyor.



Parlamayı ve ışıltıyı seven Machka kadınları için el işi swarovski taşlar, payetler ve boncuklarla süslü aqua, somon, bronz ve gri renklerin ağırlıkta olduğu elbiseler koleksiyondaki yerini alıyor.


Machka 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunun elbiselerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2