› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.11.2009

Machka'dan kışlık etek modelleri

Post romantik Machka'dan zamansız etekler... Bu eteklerin modası hiç geçmez!

Machka, İpekyol'dan oldukça farklı bir marka. Tasarımcısı Ece Ege markayı post-romantik diye tanımlıyor: "Moda nasıl olursa olsun bütün kadınların romantik ve feminen giysilere ihtiyacı vardır. İşte Machka bu ihtiyacı karşılıyor." diyor.

Machka 09/10 sonbahar kış etek modellerini görmek için tıklayın.

Günün her saatinde şık, rahat, romantik ve kadınsı olmak isteyenlerin markası Machka. 30'lar, 40'lar ve 50'lerin narin, kırılgan kadını ile günümüz dinamik maskülen kadınını birleştiriyor. Canlı ve puslu renklerin bir arada kullanıldığı koleksiyonda, mavi, gri, beyaz ve siyah gibi renkler öne çıkıyor.

Çok geniş koleksiyona sahip Machka'da bu sezon özellikle etekler dikkatimi çekti. Bayanların yuvarlak hatlarını daha da belirginleştiren, yüksek belli dar eteklerin yanısıra belden pilili etek modelleri oldukça hoş. Dar gömlekler ve kısa hırkalarla bu etekleri kombinleyebilirsiniz.



Machka'dan satın aldığınız bir eteği 10 sene sonra da dolaptan çıkarıp giyebilirsiniz. O yüzden bu eteklere zamansız diyebiliriz. Machka'nın post romantik özelliği de buradan geliyor zaten...


Pastel renkler yine gözde...


Pilili etekler uzun çizmelerle çok şık duruyor.



Machka 09/10 sonbahar kış etek modellerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2