› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.01.2010

Mango 2010 İlkbahar-Yaz sezonunu açtı!

Mango'nun 2010 yaz sezonu koleksiyonunun 2 ana teması var: Saflık ve basitlik. Mango'dan en gzüel yazlık kıyafetler fotoğraf galerimizde...

Mango'nun 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. "Pure Light" ismi altında lanse edilen Mango koleksiyonu 2 anahtar unsurla oynuyor; saflık ve basitlik.

Kaçınılmaz olarak, rahatlık ve işlevselliği amaç edinen bu arayış bizi erkek gardırobunun giysilerine götürüyor. Drapeler, pileler ve kıvrımlar yoluyla elde edilen oldukça feminen ama akıcı tasarımlar...


Mango'nun 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.





Buna paralel olarak, romantik bir hava eklenmiş ve seksi bir görünüme kavuşturulmuş safari ceket gibi sezon dışı giysilere de rastlıyoruz. Sezonun temel rengi olarak ise haki kullanılıyor.





Bu yeni koleksiyon, doğallık ve basitliği kombine ediyor. Sonuçta maviler ve grilerin beyazlar, doğal tonlar ve kırmızının nüansları ile karıştırıldığı renklerle müthiş bir yolculuğa çıkaran kıyafetler karşımıza çıkıyor.





Çizgilerin ve puanlıların bir arada bulunduğu bu bariz "retro-marin" izlenimi, gerek kumaşlar yoluyla gerek stiller yoluyla, giysileri şehirli ve güncel bir görünüme dönüştürüyor..



Mango'nun 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2