› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.03.2016

Mango'da yeni trendi Karlie Kloss tanıtıyor

Mango, 2016 İlkbahar-Yaz kampanyası için dört farklı trend hazırlamıştı. Üçüncü trend için Karlie Kloss kamera karşısına geçti.

Mango 2016 İlkbahar-Yaz kampanyasının üçüncü trendini sunmak üzere, genç top model Karlie Kloss'u seçti. Sırasıyla Kendall Jenner ve Liu Wen tarafından sunulan Kabile Ruhu ve Yumuşak Minimal trendlerinden sonra, Nisan ayında müzik sahnelerinin ve dönemin estetiğinin metalik bitirişlerle canlandırıldığı Yeni Metalik trendiyle 90'ların tarzına odaklanılıyor.

Koleksiyonu üç kelimeyle özetleyebiliriz; çekici, şık ve umarsız... Koleksiyonda midi eteklerin ve boxy ceketlerin ön planda olduğunu görüyoruz. 90'ların metalik ruhuna yakışan pullar, parıltılılar ve gümüş tonlar, parçalara göz alıcı bir etki katmış. Şık detaylar; topuklu ayakkabılar ve yarım botlarla tamamlanmış. 

Mango 2016 İlkbahar Koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.

Önceki sezonlarda Mango ile birlikte çalışan Karlie Kloss, kampanya hakkında şunları şöyledi: "Rock'tan ilham alan Yeni Metalik koleksiyonunu hayata geçirmek için Mango ile birlikte çalışmak çok eğlenceliydi. Koleksiyondaki parçalar alışılmışın dışında ve baş döndürücü bir dans partisindeki enerjiyi yakalıyor."
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2