› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.02.2016

Kendall Jenner Kabile Ruhu'nu tanıttı

Mango'nun Kabile Ruhu koleksiyonunun yüzü olan Kendall Jenner, Barcelona'da düzenlenen bir lansmanla Kabile Ruhunu tanıttı. Detaylar Pudra.com'da.

Mango, geçtiğimiz günlerde Amerikalı model Kendall Jenner ile Kabile Ruhu koleksiyonunun lansmanını gerçekleştirdi. Bu özel etkinlik, Barcelona'nın ünlü Las Ramblas caddesinde markanın en son açtığı, gözde mağazasında düzenlendi.

Kabile Ruhu koleksiyonunu detaylı görmek için galeriye tıklayın. 

mango kabile ruhu koleksiyonu tanıtım lansmanı
Uluslararası çapta etkili isimleri bir araya geldiği davete 500'ün üzerinde misafir katıldı. Andy Torres, Miguel Carrizo ve Carolina Engman gibi sosyal ağın ünlü isimleri ve markaya katkı sunanların yanı sıra moda ve sanat dünyasından pek çok isim etkinlikte yerini aldı. 

Koleksiyonda süet tarzı kumaşlar üzerindeki etnik izlerden oluşan kombinasyon ilkbaharla bağlantılı trendin doğal ruhunu canlandırıyor. Toprak tonlarının hardal, kahverengi, camel ve kum gibi renklerle patlayışları kabilenin ve özgür ruhun etkisini yaratmak için zengin aksesuarlarla kombine ediliyor. 

Ünlü model Kendall Jenner lansmanla ilgili olarak: “Koleksiyonun resmi lansmanına katıldığım için çok heyecanlıyım. İspanya'ya ilk ziyaretim ve Mango ile ilk çalışmam, partiyle ziyaretime harika bir nokta koydum.” diye duygularını paylaştı. Koleksiyon 1 Şubat'tan itibaren mağazalarda olacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2