› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.09.2016

Violeta by Mango'nun yeni projesi her bedenin güzelliğini ortaya çıkarıyor

Violeta by MANGO, hangi bedene sahip olursa olsun tüm kadınların istediğini giyebilerek güzel hissedebilmesi için #WeAreVioleta kampanyasını başlattı.

54 bedene kadar kıyafet sunan Violeta by Mango, yeni sezonuyla her bedende kadını destekleyen bir dijital kampanya başlattı. Kendine has duruşlarıyla ünlü isimleri bir araya getiren kampanya beden, yaş, stil ayrımı yapmadan her kadının moda ve trendleri takip ederek kendini güzel hissetmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Violeta by Mango tüm kadınların kendini güzel hissetmesini sağlıyor

Projede yer alan isimlerden bazıları ünlü yönetmen Pedro Almodovar'ın ilham perisi olan yetenekli oyuncu Rossy de Palma, Andy Garcia'nın başarılı kızı Alessandra García; ünlü İspanyol model Lorena Durán ve bu sezon mango.com için stil ipuçları vermesi planlanan TV sunucusu Tania Llasera.

Projenin yıldızları #WeAreVioleta sloganıyla ses getiren kampanyaya bir video ile start verdi. Kampanya videosunda moda endüstrisinin yarattığı tek tip kadın imajı yüzünden çektikleri zorlukları dile getiriyor, güzellik standartlarının kadınları sokmaya çalıştığı kalıpları kırmayı tavsiye veriyorlar. Kendileriyle barışık bu harika kadınlar yarattıkları pozitif vücut imgeleriyle bizlere ilham veriyor.

Violeta by Mango bir de yarışma sürpriziyle karşımıza çıkıyor. Mağazada kendi bedeninizi bulamıyorsanız #WeAreVioleta hashtag'ini kullanarak Twitter, Instagram ve Facebook gibi sosyal platformlarda paylaşım yapabilir, Violeta by Mango'dan her hafta bir kombin kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

İşte #WeAreVioleta kampanyasının ilham verici videosu!




Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Mango'nun yeni reklamında Camille Rowe yer alıyor
Mango'nun, yeni kısa filmi için Camille Rowe, Julia Restoin Roitfeld ve Alma Jodorowsky kamera karşısına geçti.

Mango'nun yeni kampanyasının kamera arkası Pudra.com'da!
Mango'nun New York'ta gerçekleşen 2016-2017 Sonbahar-Kış reklam kampanyasının kamera arkası Pudra.com'da. Bu renkli çekimi kaçırmayın!

​Büyük beden alışverişi için en doğru adresler
Ne mutlu bize! Kadın mecralarında büyük bedenlileri güzellik timsali olarak çok daha fazla görüyoruz. Kısacası işin sırrı beden ebadında değil tarzda.

​İdeal bikini vücudunun sonu mu geliyor?
Yalnızca belirli standartlara uyan bedenlerin bikini içinde güzel görüneceği yanılgısına bir son vermenin zamanı gelmedi mi?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER