› 
 › 
31.03.2017

Mango'dan gösterişli açılış

Mango, Madrid'in simgesel caddesi Serrano'da yer alan yeni flagship store'unun açılışını gösterişli bir kutlamayla gerçekleştirdi.

Mango yeni flagship store'unu Madrid'in en iyi semtlerinde biri olan Serrano'da açılıyor.
 
Açılışı kutlamak için, etkinlikte ev sahipliği rolünü sanat yönetmeni ve danışmanı Sofia Sanchez de Betak üstlendi. Julia Restoin, Veronika Heilbrunner, Yasmin Sewell, Jeanne Damas, stilist Aleksandra Woroniecka ve influencer'lar Camille Charriere, Blanca Miro, Diletta Bonaiuti ve Chiara Capitani gibi moda sektörünün uluslararası isimlerini yeni mağazada bir araya getirdi.
 
Serrano caddesi 60 numarada bulunan mağaza, markanın kişiliğini yansıtmak için tasarlanmış sofistike ve modern bir yapı özelliğini taşıyor. Mango'nun son dönemde mağazalarında uyguladığı mimari ve iç tasarım konseptini sergiliyor ve hedefi, bütün koleksiyonları daha geniş ve dinamik olan tek bir alanda bir araya getirerek müşteri deneyimini dikkate değer ölçüde iyileştirmek. 

Megastore, Mango'nun satış noktalarına yerleştirmeye başladığı dijital soyunma odaları, e-ticket, PayGo ödeme fonksiyonu ve Shazam In-Store uygulaması gibi en yeni teknolojik gelişmelerle donatılacak. Ayrıca, Wi-Fi ve Click & Collect için özel bir alan da sunacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2