› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2011

Matraş'tan Sertaç Delibaş Koleksiyonu

Matraş’ın 2011–2012 Sonbahar Kış koleksiyonunda bulunan Sertaç Delibaş imzalı ayakkabılar kalbinizi çalmaya geliyor.

Matraş’tan ayakkabı tutkunlarına yeni sezon sürprizi: Sertaç Delibaş tasarımları Matraş’ın sonbahar-kış koleksiyonunda! Tamamı el yapımı olan Sertaç Delibaş tasarımları, özgür ve aykırı çizgisiyle kendinizi hep bir adım önde hissetmenizi sağlayacak.

Matraş'ın Sertaç Delibaş koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Deride kalitenin adı olan Matraş, genç tasarımcı Sertaç Delibaş dizaynı ayakkabılarla sonbahar ve kış aylarına yeni bir soluk getiriyor.





Yüksek kaliteli malzemelerin kullanıldığı ve tamamı el yapımı olan ürünlerde Delibaş, tasarımlarını etkileyici detaylarla tamamlıyor.

Aykırı çizgiler taşıyan ayakkabılar, 2011–2012 Sonbahar Kış koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.










Matraş’ın sonbahar-kış koleksiyonu için tasarım ayakkabılar hazırlayan Sertaç Delibaş, 1978 İstanbul doğumlu… Ayakkabı tasarımına amcasının atölyesinde çırak olarak başlayan Delibaş, 19 yaşındayken sokakta rastladığı bir kadın hakkında “Acaba nasıl bir ayakkabı giyseydi daha güzel olurdu?” diye düşündü, böylece ayakkabı çizimine başladı. 2007’de katıldığı Galata Moda’da kendi adını taşıyan “Hüzün” isimli koleksiyonu ile marka olma yolunda adım attı ve bugün üç kıtaya ihracat yapan bir “Türk tasarım markası” konumuna geldi. Sertaç Delibaş ayrıca, devlet desteği ile yurtdışı fuarlarına giden tek Türk ayakkabı tasarımcısı oldu.

Hikayesine büyüyerek devam eden Sertaç Delibaş, Matraş için tasarladığı ayakkabılarla adımlarınızı renklendirecek.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2