› 
 › 
Pudra.com 20.03.2015

Mehtap Elaidi 2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Mehtap Elaidi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonunu modaseverlerle buluşturdu. Koleksiyonun tamamını görmek için galerimize tıklayın.

Mehtap Elaidi imzalı “Spice” Sonbahar/Kış 2015 – 2016 koleksiyonu, günümüz modern İstanbul’u gibi, Doğu ve Batı’yı bir araya getiren Baharat Yolundan esinleniyor. Geçtiğimiz sezon sergilediği “Celebration” adlı koleksiyonu ile büyük beğeni toplayan tasarımcı, bu defa koleksiyonu oluşturan gömleklere baharat isimleri veriyor, kimyon, tarçın, karabiber, kekik gibi farklı tatları yansıtan baharatlar, “Spice” koleksiyonunda önce beyazlara bürünüyor. Koleksiyon, tıpkı baharatların bir yemeğe kattığı tat gibi, kadınların duyularına hitap ediyor. Rengin ve dokunun gücünü silüetlerle kuvvetlendiren tasarımcı modern kadın imajına klişelerin dışında sofistike bir tanımlama getirerek beyaz gömlekleri tamamlıyor.

Kadife, saten ve organze kumaşlar, çizgili desenlerle birleşerek uzun ve bedene yakın kalıplarlarla güçlü bir kadın silüeti çiziyor. Koleksiyonun odak noktasında kullanılan kadife kumaşlar beyaz poplin gömlekler ile sonbaharı karşılıyor. Bol volan ve abartılı fır fır detayları farklı kuplarla ve yalın elbiselerle biraraya gelerek koleksiyonu oluşturuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2