› 
 › 
11.10.2019

Mehtap Elaidi İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonu journeyME

Mehtap Elaidi'nin ​şehir yaşamından adaların rahat sayfiye stiline süzülen #journeyME koleksiyonu zengin tasarım detaylarını giyilebilir boyuta taşıyor.

Mehtap Elaidi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında dün Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki iki farklı mekânda gerçekleşen iki ayrı sunumla karşımıza çıktı. “See now; Buy now” konseptiyle sunulan MEHTAP ELAİDİ X LENZING™ ECOVERO™ iş birliğine ait sezonsuz bir kapsül koleksiyonun sunumuna, ardından da Mehtap Elaidi İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyon defilesine katılan davetliler arasında  Ahu Yağtu, Hakan Yıldırım, Özgür Masur, Pınar Tezcan, Nefise Karatay ve Ece Yosmaoğlu gibi isimler bulunuyordu.
 
JourneyME

Mehtap Elaidi’nin, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 14. sezonunda sunduğu İlkbahar/Yaz 2020 #journeyME isimli koleksiyonu, İstanbullulara yakında ve hızlı kaçamak olanağı sunan eşsiz Prens Adaları’ndan ilham alıyor. Defile için Sakıp Sabancı Müzesi’nin Fıstıklı Teras’ında yaratılan özel ada atmosferi ise, katılan misafirlere tatlı bir Ekim akşamında hafızalara kazınan keyifli anlar yaşattı.
 
Mehtap Elaidi Journey Me

Mehtap Elaidi, İlkbahar/Yaz 2020 sezonunda feminen siluetleri daha sert kumaşlarla buluşturarak koleksiyonda ironik bir kontrast yaratıyor.
 
Journey Me

İstanbul’un şehir siluetini desene taşıyan Mehtap Elaidi ve tasarım ekibi, bu ve bir sürü renkli deseni koleksiyona eğlenceli bir bileşen olarak ustalıkla ekliyor. Koleksiyonda nakışlar ve püskül detayları dökümlü kumaşlarla bir arada kullanılarak zıtlık oluştururken, kendini ciddi ölçüde hissettiren koton kumaşlara kırmızı, karamel, pembe, mint ve bej tonlarından oluşan bir renk paleti eşlik ediyor. Mehtap Elaidi’nin ikonik beyaz gömlekleri bu sezonda da koleksiyonun ‘olmazsa olmaz’larından.
 
Journey Me
#journeyME koleksiyonunda CATTO CATTO x MEHTAP ELAİDİ işbirliğinden doğan bir çanta modeli ve SS20 koleksiyonuna eşlik etmesi için tasarlanmış özel desenlerle boyanmış çantalar kıyafetlere eşlik ediyor.
 
JourneyME Mehtap Elaidi

Deniz yıldızı, deniz kabuğu, dalga ve güneş desenleri el emeği ile sabo terliklerde de vücut bulup ada meltemlerini yaz sezonuna taşıyor.
 
Mon Reve Takılar

Zarif çiçek baskılı minimalist parçalar cesur renk bloklarıyla buluştuğunda, koleksiyonun genelinde oluşan harmoni Mehtap Elaidi kadının stil bütünlüğünü sağlıyor. Görünümleri ise Mon Reve markasının imzasını taşıyan takılar tamamlıyor.
 
JourneyMe

Şehir yaşamından adaların rahat sayfiye stiline doğru süzülen #journeyME isimli koleksiyon her zaman olduğu gibi zengin tasarım detaylarını giyilebilir bir boyuta taşıyor.
 
JourneyME
 
Koreografisini Öner Evez’in üstlendiği Mehtap Elaidi İlkbahar/Yaz 2020 defilesinin saç tasarımı Erdem Kıramer ekibine, makyaj M.A.C’in profesyonel makyaj artistlerine, styling’i ise Bengisu Gürel’e ait. Defilenin canlı olarak gerçekleşen müzik performansı Santi & Tuğçe imzası taşıyor.

İlgili haberlerimiz:

​Lenzing, Ecovero ve Mehtap Elaidi'den zamansız koleksiyon
MBFWI resmi sponsorlarından LENZING™ ECOVERO™ duayen modacı Mehtap Elaidi ile Doğanın Renkleri Kaybolmasın diyerek, anlamlı bir işbirliği gerçekleştirdi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2