› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.05.2010

Mezuniyet elbisesi nereden alınır?

Birbirinden şık ve göz alıcı elbiseler, mezuniyet gecenizi unutulmaz kılmak için sizi bekliyor. Peki, mezuniyet elbisesi için nerelere bakmak lazım?

Beymen

Okulların kapanmasına sayılı günler kala genç kızları mezuniyet günü heyecanı sardı. Biz de onların bu heyecanına hem ortak olmak, hem de işlerini kolaylaştırmak için mezuniyet elbisesi bakabilecekleri birkaç markayı biraraya getirdik.

Hangi markalarda neler var? Mezuniyet elbisesi önerilerimizi görmek için tıklayın.

Beymen'de neler var?
Beymen’de satışa sunulan dünyaca ünlü markaların 2010 abiye koleksiyonları, birbirinden renkli ve hareketli tarzlarıyla yaz gecelerinin vazgeçilmez şıklığını oluşturuyor. Beymen’in, gece elbisesi denilince akla gelen ağır tuvaletler yerine önerdiği; Roma tanrıçası kadar sade ve klasik, Parizyen kadar kendine güvenen ve Cannes’da kırmızı halıda yürüyenler kadar şık alternatifler, davet, kokteyl, mezuniyet ve özel gecelerin etkileyici silüetini oluşturuyor.



Rana&Berna Canok

Rana&Berna Canok'da neler var?
2011 İlkbahar/Yaz gece kıyafeti Koleksiyonlarını “Heykel” teması altında hazırlayan Rana & Berna Canok, “ready to wear” çizgilerinin yanısıra, koleksiyonlarına “Haute Coutre” tasarımlarını da ilave etti. Güncel olanı vurgulamaktan ziyade, her zaman beklenilenin dışında tavır almış olmanın, koleksiyonlarının bazını oluşturduğunu vurgulayan Rana &Berna Canok, “Haute Coutre” tasarımlarında, heykelin çok boyutlu ve volümlü atmosferini kıyafetlere taşıdılar. Çokça kullandıkları içbükey ve dış bükey formların, kumaşlarla oluşturulan havası, saks mavisi, kül rengi, vizon ve siyah renkler ile hayat buldu.

Forever New'da neler var?
Mezuniyet kıyafetinize karar vermeden önce mutlaka Forever New’un yaz koleksiyonuna göz atmalısınız. Forever New, unutulmaz bir mezuniyet gecesi için yaz sezonunun en belirgin trendlerinin bir araya getiren onlarca seçenek sunuyor. İflah olmaz romantikler için uçusan şifonlar, çiçekler, fiyonklar, fırfırlar...‘Klasikten vazgeçmem’ diyenler için siyahlar, işlemeli straplesler... Parti kızları için ise payetli, parlak, hayvan baskılı, ‘disco çağı’ elbiseleri öne çıkıyor.



Tarık Ediz Abiye

Tarık Ediz Abiye'de neler var?
Tarık Ediz Abiye’nin tasarımcısı Damla Ediz; 2010 abiye modasında, renk ve desen çeşitliliğinin yanı sıra petrol ve mor renklerin öne çıktığını belirtirken, bu yazın özel gecelerinin en moda elbisesinin balık elbise modelleri olduğunu ekledi.

Jimmy Key'de neler var?
Jimmy Key’in masal kitaplarının sayfasından kopup gelmiş gibi duran kıyafetleri, balonun en güzel genç kızı olmak isteyenleri birer prensese çevirecek. Pudra tonların yanı sıra canlı renklerinde kullanıldığı kıyafetlerde, saten ve şifon bir araya geliyor. Ağırlıklı olarak mini elbiselerin yer aldığı koleksiyonda, bazı modellerin bol ve dökümlü, bazı modellerin ise dar kesimli olduğu göze çarpıyor.

Hangi markalarda neler var? Mezuniyet elbisesi önerilerimizi görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2