› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.08.2010

Miss Selfridge 2010 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Miss Selfridge, 2010 2011 sonbahar kış koleksiyonunda morların, yeşillerin ve grilerin yer aldığı zengin renk paletiyle tılsımlı bir ormana adım atıyor.

Siyahın tonları ile desenlerin, kadifelerin ve dantel detaylarının hakim olduğu bir koleksiyon bu sezona hakim. Vintage etkisi bu sezonda yoğun olarak hissedilirken, kış pastel renkleri gardıroplara yenilik getiriyor.


Miss Selfridge 2010 Sonbahar Kış koleksiyonundan örnekler görmek için foto galerimizi ziyaret edin.








Gothic Glam
Gothic Glam sizi modanın karanlık ve edgy tarafına davet ederken romantizmi de koruyor. Heykelimsi siluetler kadife, şifon ve dantelden oluşurken, payetler ve pullar koleksiyona feminenlik katıyor.













Winter Pastels
Winter pastels, transparan kumaşları boncuklarla süslenirken etkileyici yakalar ve kabanlar onlara eşlik ediyor. Akşam için drapeler ise anahtar detaylar olarak karşımıza çıkıyor.















Hippy Luxe
Bu temada ise 1970’lere atıfta bulunularak, baskılı bir elbise ile delikli bir triko ve kürk mont üst üste giyilerek bohem bir hava yaratılıyor.















Simplicity
Beyazların, kremlerin ve kirli pembelerin görüldüğü temada, sadelik kumaşlarda karşımıza çıkarken, parıltılar ve kızsı detaylar ise yüzeylerde karşımıza çıkıyor.








Ayakkabılar ve Aksesuarlar
Aksesuarlarda baskılı veya kürk/tüy detaylı çantalar ana parçalar olarak görünümü tamamlıyor. Ayakkabılarda da eğlenceli detaylar karşımıza çıkıyor; tahta kunduralar tokalarla süslenirken kürk, kadife detaylı platformlar da göze çarpıyor. Botlarda ise bağ ve saçak detayları karşımıza çıkıyor.


Miss Selfridge 2010 Sonbahar Kış koleksiyonundan örnekler görmek için foto galerimizi ziyaret edin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2