› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.08.2013

Network 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Ruh halinize göre değişen seçenekler sunan Network 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu, bu sezon hem romantik, hem enerjik, hem feminen!

Elif Cığızoğlu tarafından tasarlanan Network 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu, feminen, romantik ve enerjik bir havayla yeni sezona giriş yapıyor.

Elif Cığızoğlu hazırladığı koleksiyonun ortaya çıkış hikayesini şöyle özetliyor: ”Kadınlar ruh hallerine göre giyinmeyi severler, bazen maskülen ve güçlü bir silüet çizerken bazen de canlı renklerle enerjilerini yükseltir ya da feminenlikleri vurgulayarak göz alıcı görünmek isterler. Network’ün yeni sezon koleksiyonu da tüm bu kadınların ortak gardırobu mantığıyla tasarlanmış modellerden oluşuyor.”

Network 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu
'nu görmek için tıklayın.



Network 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu sarı, haki, siyah, kırmızı, vizon, turuncu, mor ve mavi ile kışın gri havasına renk katıyor. 40’ların günümüze kadar gelmiş romantik görüntüsünden esinlenen dantel ve tamamen nakış işlemeli elbiseler, taş detaylarla bezenmiş gömlekler, koleksiyona farklı bir hava katıyor.



Kendinden desenli, dokulu kumaşlar, kadife ve deriler özgün tasarımlara hayat vererek koleksiyonun anahtar parçalarını oluşturuyor. Diz altı deri kloş etekler taşlı trikolarla kombinlenirken, ceket ve pantolonlar korselerle giyiliyor.

Şimdi gelelim yeni sezon aksesuarlarına... Network’te bu sezon fermuar detaylı botlar, taşlı babetler, binici çizmeler ve ince topuklu ayakkabılar yer alıyor. Çantalarda ise vintage modellerin yanı sıra zincir detaylı ve tay tüyü kullanılmış clutch ve portföy çantalar göze çarpıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2