› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2011

Network bu sezon cidden yıkılıyor!

Network 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonundaki güçlü ve elegan detaylara bayıldık! Bu çok özel ve güzel koleksiyonun yakından çekimi Pudra.com'da!

NetWork 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu, zamansız tasarım anlayışını şehirli kadının yaşam tarzıyla birleştirerek günden geceye uzanan giysiler, çantalar ve ayakkabılar olarak karşımıza çıkardı. Her tasarımda farklı bir yorum bulunması ise koleksiyonun en özel yanı...

Pudra kadınları olarak Network'u bu sezonun en yaratıcı ve en etkileyici tasarımlarını bize sunduğu için tebrik ediyoruz!

Network 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonundan müthiş parçalar görmek için tıklayın.



NetWork Kadın koleksiyon tasarımcısı Arzu Kaprol, “Summer In The City” ismini verdiği koleksiyonda şehir yaşamından ve deniz balıkları arasında en gösterişlilerinden biri olan aslan balığından (Lion Fish) ilham aldığını belirtiyor.



NetWork 2011 İlkbahar Yaz Kadın Aksesuar Grubu’nda; perfore ve transparanlığın ön planda olduğu ayakkabılarda platform modası sürüyor.



Dökümlü tasarlanan çantalarda sezonun havasına uygun renklendirme ve çeşitli deri kullanımları mevcut. Günlük çantalardan gece çantalarına geçtiğimizde yine renklendirme ve ayrıca değerli taş kullanımı görüyoruz.

Network 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonundan müthiş parçalar görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2