› 
 › 
05.08.2019

Nocturne yeni sezona enerjik girdi

Nocturne'da bu sezon 80 ve 90'ların iddialı neon, fuşya ve turuncularına gümüş ve gold parıltılar; leopar ve kazayağı gibi iddialı desenler hakim.

Nocturne bu sezon 80’li ve 90’lı yılların iddialı siluetlerinin yanı sıra, gümüş ve gold parıltılarla görkemli bir hikayeyi baştan yazıyor. İddialı neonlar ve zebrayla fuşya ve turuncunun enerjik bileşiminin yanı sıra, bej ve siyahın klasik uyumu da koleksiyonda yerini alıyor.
 
Nocturne 2019 sezonu

Leopar ve kazayağı gibi desenleri, sıcaklık hissi veren dokuları, sezona özel baskıları ve ince işçilikleri de unutmamak lazım. Belirgin formlar, gösterişli omuzlar ve renkler arasındaki geçiş oyunları bu sezonun iddialı kimliğini oluşturuyor.
 
Nocturne üst fiyatları 2019


Flaş renkler ve zebra deseni... Uyumlu ama bir o kadar da şaşırtıcı! Tayt ve sweatshirt’lerin ön planda olduğu rahat parçalarda eşleşen neon tonlar, fıstık yeşilleri ve zebra desenin sportif birlikteliği jakarlı kumaşlarla buluşuyor.
 
Nocturne tayt - pantolon fiyatları 2019


Neon tonların tüm çarpıcılığıyla dikkatleri üzerine çektiği parçalarda animal desenlerin getirdiği doğallık hissi bu ikiliyi dengeliyor. Ceketlerin altına taytların kombine edildiği bu güncel tema aynı zamanda çabasız şıklığın da bir yansıması.

Kazayağı ise bu koleksiyonda alışılmış olanın aksine siyah ile beyazı değil, fuşya ve turuncuyu eşleştiriyor ve sonbaharı yüksek voltajda enerjiyle karşılıyor.
 
Kazayağı desen kazaklar nocturne


Yüksek belli pantolonlar, iddialı omuz kesimleri ruganla desteklenerek geçmişin stil kodlarını anımsatıyor. Pembenin tüm sezona yayılan yüksek enerjisi ise bu stili domine ediyor.

Nocturne Nakışlı Saten Trençkot 619TLNOCTURNE koleksiyonlarına Türkiye’de Nişantaşı, İstinyePark, Vadistanbul, Mall of Istanbul, Emaar Square Mall, Venezia Mega Outlet, Land of Legends (Antalya), Ziyapaşa Bulvarı (Adana) ve Trabzon Forum’dan; yurtdışında Avenues Mall (Kuveyt) ve Mall of Qatar (Katar) mağazalarının yanı sıra, online olarak www.nocturne.com.tradresinden ulaşabilirsiniz.

Nocturne 2019 sonbahar kış koleksiyonundaki öne çıkan modelleri, fiyatları ile görmek istiyorsanız, fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2