› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.01.2011

O bir fenomen: Ugg Botlar

Kimisi ona tapıyor, kimisi ise nefret ediyor. Herşeye rağmen tüm dünyada tam bir Ugg çılgınlığı yaşanıyor! Hadi bu fenomene yakından bakalım...

Ugg'ları sevsek de sevmesek de, kabul etmeliyiz ki, onları diğer bot türlerinden ayıran üstün özellikleri var. Örneğin Ugg'ları hem kışın hem yazın giyebilirsiniz. Çünkü ayağı dış ortamdan izole etme aynı zamanda da nemi emme özelliğine sahip Ugg botları, çorapsız giyilse dahi ayağı üşümekten ya da terlemekten uzak tutuyorlar. Bunun sebebi ise, koyun derisinden yapılıyor olmaları...

En popüler ve en yeni 2011 Ugg modellerini görmek için tıklayın.

Dünya çapındaki tüm moda editörlerinin, moda yazarlarının da belirttiği gibi Ugg'lar dünyadaki en becerikli ve çok yönlü tek bot türü. Ünlü Hollywood yıldızlarının ayaklarından çıkarmadıkları Ugg'ların bakalım bu seneki hit modelleri nelermiş?


Jimmy Choo For Ugg

Jimmy Choo'nun Hunter gibi Ugg için tasarladığı bu botların 2 modeli daha bulunuyor. Onların farkı ise püsküllü olmaları. Foto galerimizde görebilirsiniz.


Flora serisi

Kendinden çiçek desenli bu botların yeşil, pembe ve toprak tonu bulunuyor. Üçü de birbirinden güzel...


Bestseller

Tall Chestnut ve Classic Cardy modelleri, Ugg'un en çok satanlar listesinin başında geliyor. Classic Cardy'nin özellikle grisi çok popüler.

Bütün bunların yanısıra 2011 kışında çok moda olan bir diğer modeli ise kürklü olanları. Kısmen kürklü ya da tamamen kürk kaplı Ugg'lar sezon trendlerine birebir uyuyor.

"Cassic Sparkles" adı verilen bütünüyle payet kaplı Ugg'lar ise çok şık! Dore ve lame rengi bulunuyor.


En popüler ve en yeni 2011 Ugg modellerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2