› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.02.2016

Ocak ayının en şık 10 kadını (2016)

2016'nın ilk ayında davetler oldukça yoğun geçti. Pudra.com olarak geçtiğimiz ayın en şık 10 kadınını seçtik. Gelin beraber göz atalım.

Kırmızı halı yine ünlülerin göz alıcı stilleriyle ışıldadı. Lady Gaga'dan Emilia Clarke'e, Sophie Turner'dan Heidi Klum'a kadar pek çok isim geçtiğimiz ay davetlerde boy gösterdi. Saç ve makyajlarıyla bize ilham veren bu isimler, davet stilleriyle de her zamanki gibi bizleri büyülemeyi başardı.

İtiraf etmek gerekirse biz de en büyük şaşkınlığı yaratan Lady Gaga oldu. İddialı kıyafetleriyle gündemden düşmeyen sanatçı, 2016 Altın Küre Ödülleri'nde giydiği omuzlarını açıkta bırakan siyah Versace elbisesiyle muhteşem görünüyordu.

Ocak ayının en şık 10 kadınını görmek için galeriye tıklayın.

Emilia Clarke ve Sofia Vergara davetlerde pembe rengi tercih eden iki isim oldu. İkisi de aynı rengi tercih etmiş olsa da biri derin göğüs dekolteli alt kısmı kabarık bir model giyerken diğeri straplez vücudu saran bir modeli tercih etmişti. Pembenin romantik havasının Emilia Clarke ve Sofia Vergara'ya farklılık kattığı kesin.

2015-2016 Sonbahar-Kış renk trendleri arasında yerini alan gece mavisi ve koyu lacivert tonları Julianne Moore ve Jenna Dewan Tatum'a çok yakıştı. Işıltılı elbiselerini gördükten sonra bizimle aynı fikirde olacağınıza eminiz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2