› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.02.2010

Ole 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Çiçekli elbiseler, mini tül kat kat etekler, fırfırlı elbiseler, buz mavisi kot montlar, yelekler...

Koton'un genç ve cıvıl cıvıl markası Ole, 2010 yazına bomba gibi giriyor! İlkbahar Yaz koleksiyonunda yer alan tasarımları görünce, hepsine sahip olmak isteyeceksiniz. Bu romantik ama çarpıcı karşılaşmaya hazırlanın...


Ole 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonundan bizim seçtiklerimizi görmek için tıklayın.






Yaz Romantikleri
Yazın bütün pastel ve kozmetik tonlarının buluştuğu bu koleksiyonda herşey eskitilmiş, yıkanmış, buruşturulmuş, bir o kadar da çiçek deseni, fisto, fırfır, tül ve danteller ile süslenmiş.

Şeftali, somon, adaçayı yeşili, krema ve uçuk mavilerin yazın vazgeçilmez beyazları ile yanyana geldiği bu tema tüm hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.
















Vahşi Vahşi Batı
Ucu dantelli kot etekler, yıkamalı ve yıpratılmış mini kot şortlar, binbir çeşit ekose gömlek elbiseler, beyaz jean pantolonlar, yelekler ve baskılı tişörtler bir araya gelir de bizi vahşi batıya götürmez mi?

2010 yazının en cool silüetleri yaz çizmeleri ile kombinlenerek, vintage ve yeniyi bir araya getiriyor. Jean bluzların yine jean pantolonlarla uydurulduğu bu tema 2010 yazının olmazsa olmazlarından...
















Bu jean elbiseler benim şimdiden favorim oldu bile!

İnce, tiril tiril uzun hırkalarla çok şık bir kombin hayalimde yaptım bile. Hatta bu şekilde baharda şehirde rahatlıkla dolaşabilirim.

Altına da yazlık düz çizmeler veya çiçek desenli babetler giyebilirim...
















Yaşasın! Buz mavisi kot ceketler geri döndü!

Hatırlıyorum da eskiden böyle bir montum vardı ve ne çok severdim. Ne mutlu ki, Ole sayesinde çok sevdiğim montuma tekrar sahip olabileceğim.

Yüksek belli, fiyonklu eteği ise çok beğendim. Tahta topuklu ayakkabılarla çok şık duracağına eminim. Üstelik somon rengi de tam yaz için, tüm bronzluğumu ortaya çıkaracak.











Ole 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonundan bizim seçtiklerimizi görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2