› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.04.2012

Oleg Cassini gece elbisesi koleksiyonu

Modası hiç geçmeyen tasarımlarını ilkbahar yaz koleksiyonuyla beğeniye sunan Oleg Cassini, 195 TL’den başlayan gece elbisesi fiyatlarıyla her tarza hitap ediyor.

Amerika’nın efsanevi gelinlik tasarımcısı Oleg Cassini’nin 2012 abiye koleksiyonunda özel geceler için her zevke uygun tasarım bulmak mümkün. Pastel renklerin ön planda olduğu abiye koleksiyonunda pembe, mint yeşili, gri, lila ve pudra renkler dikkat çekiyor.

First Lady Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı; Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi zamansız starların; Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Oleg Cassini’nin 2012 İlkbahar Yaz gece elbisesi koleksiyonunda birbirinden farklı pastel renkler farklı tasarımlarla şıklığı ve zarafeti sunuyor…

Oleg Cassini 2012 İlkbahar Yaz abiye koleksiyonunu görmek için tıklayın.




Oleg Cassini’nin yeni sezon koleksiyonunda detaylar ön plana çıkıyor. Pembenin her tonunun buluştuğu, mint yeşili renginin taşlarla bezendiği elbiseler romantik bir tarzı ortaya koyarken; bu sezon revaçta olan önü kısa, arkası uzun modeller de mor, pudra ve gri tonlarında beğeniye sunuluyor.

Gelinliğin yanı sıra özel geceler için; gece elbisesi, nişan, mezuniyet, ayakkabı, çanta, aksesuar ve çocuk kıyafetleri gibi 7’den 70’e herkese hitap edebilecek yüzlerce farklı ürünü çok şaşırtıcı fiyat avantajları ile sunan Oleg Cassini tasarımlarına Forum İstanbul AVM, Cevahir AVM ve Bağdat Caddesi mağazalarından ulaşabilirsiniz.

www.olegcassini.com.tr

RANDEVULARINIZ İÇİN
Cevahir AVM: 0212-380 07 77
Bağdat Cad: 0216- 385 88 99
Forum İstanbul: 0212 – 640 75 14
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2