› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.02.2013

Oscar'da görmek istediğimiz 12 harika elbise

Oscar gecesi için kalan günleri sayarken, keşke kırmızı halıda onları da görsek dediğimiz, en beğendiğimiz elbiseleri seçtik.

Ödül törenlerini niye hep merakla bekler, takip ederiz hiç düşündünüz mü? Kim, ne giymiş denildiğinde niçin akan sular durur da meraktan çatlarız? Çünkü içimizdeki eleştiri aşkı hiç bitmez! Kendimizi onların yerine koyar, "Ben bu elbiseyle bu ayakkabıları giymezdim" diye yorumlarda bulunuruz. Kırmızı halı seremonileri sonrasında yaptığımız yorumları bir kenara bırakın, bazen daha da ileri gider, törenler henüz gerçekleşmeden "Ben olsaydım bu elbiseyi tercih ederdim" diye kendimizce öneriler bile veririz.

Şimdi yine o "ben olsaydım" oyunlarından birini oynuyoruz ve sizi Pudra.com olarak Oscar'da görmek istediğimiz elbiseleri görmeye davet ediyoruz. Ya siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

Oscar'da görmek istediğimiz 12 harika elbiseyi görmek için tıklayın.



O gece sona erdikten sonra görmek istediğimiz elbiselerden hiçbirini ünlülerin üstünde görememişsek, bilin ki biraz üzülmüş ama hemen bir sonraki ödül töreni için çalışmalara başlamışızdır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2