› 
 › 
14.12.2020

Pinko yeni sezon ilhamını Pinko ailesinden aldı

İlhamını; doğayı, hayvanları ve gezegeni önemseyen iş etiği ile Pinko ailesinden alan PINKO, PINKOtakecare ile sonbahar kış sezonuna güçlü başlangıç yaptı.

Cıvıl cıvıl ve limitli sayıda üretilen koleksiyonları ile dikkat çeken İtalyan moda evi Pinko; sürdürülebilir yaşam koşullarını benimseyen bakış açısı ile Pinko Take Care sonbahar kış koleksiyonunu sundu.

Pinko toka detaylı çantaMerkezi İtalya'nın Fidenza kenti olan ve 80'lerin sonunda kurulan İtalyan moda evi Pinko'nun kurucuları Pietro Negra ve Christina Rubini, “ulaşılabilir lüks” kategorisinde edindiği yerini; yenilikçi, sıra dışı, feminen ve çalışan kadının ruhuna hitap eden tarzıyla sağlamlaştırıyor.

Türkiye'ye adım attığı ilk dönemlerden bu yana sadık bir müşteri kitlesi olan, sadece hazır giyim koleksiyonları ile değil, üst kalite işçiliğe sahip şık toka detaylı çantaları ile de dikkatimizi çeken Pinko, aynı zamanda her sezon mutlaka özel bir çanta koleksiyonuna imza atıyor. Pinko, geçtiğimiz sene de başarılı tasarımcı ve sanatçı Sedef Gali iş birliği yapmış; PİNKO x Sedef Gali koleksiyonu ile kalpleri fethetmişti. Pinko bu sezon gardroplarımızda kendine kesinlikle iyi bir yer bulacak iddialı bir sonbahar kış sezonu hazırladı. 

Pinko, yeni sezon ilhamını; doğayı, hayvanları ve tüm gezegeni önemseyen iş etiği ile PINKO ailesinden alıyor. Sürdürülebilir yaşam koşullarını benimseyen bu bakış açısı ile #PINKOtakecare adlo koleksiyonu ile ile sonbahar kış sezonuna başlangıç yapıyor.

PINKO #püskül detaylı denim ceket Ailesinin her ferdine dürüst, samimi ve önemseyen bir duyarlılıkla yaklaşırken bu değerleri, yeni sezonda da birçok koleksiyonda olduğu gibi bu koleksiyonda da #PINKOtakecare bakış açısıyla sunan Pinko, her sezon çevreye ve topluma katkı sağlayacak projeleriyle öne çıkıyor.

Püskül detaylı denim ceketlerden tüvit takımlara, ışıltılı eteklerden şık baskılı rahat sweatshirtlere; gece ve gündüz için farklı kombinlerle bambaşka bir tarz yakalayabileceğiniz şortlardan, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak kazaklara ve oversize paltolara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan koleksiyonda hem gece davetleri için hem de gündüz rahatlığına uygun parçalar bulacaksınız.


Geri dönüştürülmüş kumaşlardan üretilmiş detaylar, Pinko'nun vazgeçilmezi!

Pinko Take Care
Her sezon geri dönüştürülmüş kumaşlara yer veren PINKO bu koleksiyonda sentetik krep elbiselerde kullanılmış olan kumaşları, geri dönüştürülmüş iğne yapraklı ormanlardan gelen materyallerle yeniden kullanılıyor. Böylece üretimin çevre üzerindeki olumsuz süreci minimize ediliyor. 

Pinko'yu farklı kılan detaylar
  • Uzun yıllardır koleksiyonlarında; topluma katkı sağlamaya önem gösterirken, gelişmesi için yerel kuruluşları destekliyor.
  • Haziran 2018 tarihinde çalışanları için sürdürülebilir toplum ve sağlığı gözetme amacıyla İtalya’da girişimi ile insanların psikolojik ve fiziksel sağlığına odaklanan Pinko; çalışanlarına doktor, psikoterapist, sağlık koçu desteği vererek, İtalya’daki anlaşmalı sağlık merkezlerinde bu konuda farkındalık artırmak için bir paket sunuyor.
  • Sürdürülebilir vizyonuyla ekolojik hareketliliği gözeten PINKO ailesinin tüm çalışanları, mesai saatleri içerisinde evcil hayvanlarıyla birlikte olabiliyor. PINKO tüm bünyesinde bu vizyonu benimseyerek daha büyük kitlelere de dokunabilmek istiyor.

Pinko tüvit ceket takımPinko, Pinko Take Care koleksiyonunda da farklı ve geri dönüştürülmüş kumaşlardan ürünlere yer veriyor. Pinko'nun yeni koleksiyonunda yer alan öne çıkan tüm ürünlere fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz. 

Pinko Turkey online satış sitesinden veya Nişantaşı ve Zorlu AVM'deki mağazalarından alışveriş yapabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2