› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.11.2011

Pudra.com'un seçtiği paltolar

2011-2012 Sonbahar Kış sezonundan en beğendiğimiz ve kolay ulaşılır paltoları seçtik. Koton'dan Zara'ya, Mango'dan Stefanel'e beğendiklerimiz Pudra.com'da.

İpekyol- Leopar ve minimal stiller ön planda...

Yeni sezonun çeşit çeşit manto ve kabanları bize sıcacık bir kış vadediyor. Hem işte hem de davetlerde kullanabileceğimiz modeller arasında vücudu saran ve daha sıkı gösteren formlu kabanlar, deri ve kürk paltolar, değişik renk ve modellerdeki mantolarla şık bir kış bizi bekliyor.

Her markadan seçtiğimiz tam 44 çeşit kabanı görmek için tıklayın.

Eğer hala palto alışverişine çıkmadıysanız, indirimlerin de ufak ufak başladığı bu dönemi kaçırmayın! Size ilham vermesi açısından Pudra.com editörlerinin seçtiği ve kolaylıkla bulabileceğiniz paltolar karşınızda:
























Bu sezon renk renk paltolar çok moda! Özellikle kırmızı ve hardal sarısı renkli modeller tüm markaların koleksiyonlarında var. Resimde gördüğünüz renkli kabanları Koton'dan seçtik.



Kahve ve tonları, özellikle devetüyü ve taba sıklıkla karşımıza çıkanlardan. Bu renk kabanlar klasik olmasının yanı sıra dolapların joker parçasını oluşturuyorlar. Resimde gördükleriniz Stefanel'den...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2