› 
 › 
10.02.2020

Raisa&Vanessa yeni koleksiyonu NY Moda Haftası'nda görücüye çıkyor

Raisa&Vanessa'nın 2021 Sonbahar Kış koleksiyonu 12 Şubat'ta New York Moda Haftası kapsamında görücüye çıkıyor. Defile, NY Spring Studios'da gerçekleşecek.

Geçtiğimiz sezon gerçekleştirdiği NYFW SS20 defilesinde üdnya moda çevrelerinin dikkatini üzerine çeken Raisa&Vanessa, yeni koleksiyonunu New York Moda Haftası FW20/21 resmi takvimi kapsamında sunmak için geri sayıma başladı. Defile, NY Spring Studios'da 12 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek. 

Türkiye’yi moda alanında gururla temsil eden Raisa&Vanessa, Sonbahar Kış 20/21 koleksiyonunu, New York Moda Haftası resmi takvimi içerisinde 12 Şubat Çarşamba günü Spring Studios‘da gerçekleştireceği defileyle sergileyecek. Defile yerel saate göre saat 12:00'da yapılacak. Defileyi Türkiye'den raisavanessa.com'un sitesinden canlı olarak takip edebilmemiz mümkün olacak. 

Defileden notlar:

2011 yılından beri hate couture tasarımlarını, moda meraklılarının beğenisine sunan Raisa ve Vanessa Sason, 2021 Sonbahar Kış koleksiyonlarını büyüleyici Fas’ın, otantik ve görkemli ruhundan ilhamla tasarladılar.

Marrakesh’in otantik mimarisi, renk harmonisi Raisa & Vanessa’nın yeni koleksiyonuna esin kaynağı oluyor ve Fas, mistik ve egzotik yapısı, birçok dönemin izlerini taşıyan dokusuyla yeni Raisa & Vanessa koleksiyonuna ilham veriyor.
 
Raisa VanessaŞehrin egzotik yapısına gönderme yapan mor, pembe, çivit mavisi renklerin kullanıldığı koleksiyonda, palmiye ve leopar figürleri özel çizim desenlerle göze çarpıyor.

Renk harmonisi özel degrade baskılı kumaşlarda kendini gösteriyor. İpek kadife, saten ve parlak dokulu kumaşlar, altın bakır gibi renklerde işleme ve aksesuarlar ile sunuluyor. 80 parçadan oluşan koleksiyonda, özel dokulu kumaşların hayat verdiği tasarımlar feminen ve seksapeli yüksek kalıplarla birleşiyor.
 
FW20/21 Raisa& Vanessa kadını bir düş gibi ama gerçekten de öte...

Raisa Vanessa “Doğasının renkleri, yerel mimarisinin dokusu, kaotik dar sokakları ve çok daha fazlası. Tüm bunlar bir koleksiyona ilham olmaya fazlasıyla yetse de biz FW20/21 koleksiyonumuzda aslında tüm bu saydıklarımızı yaşamının içine güzelce adapte eden gerçek bir kadını hayal ettik.

Bu özel kadın o renkleri ruhunda taşıyor, saç telinden parmak ucuna kadar özenle seçilmiş bir gustoyu üzerine giyiyor. Kadifelerin, ipeklerin üzerine işlenmiş şehrin akılda kalan motifleri o kadın için boynuna taktığı bir mücevher.

Fas’ı avucunun içi gibi bilen bu kadın Casablanka’nın meşhur Rick’s barında, Marakeş’in kobalt mavi rüyası Majorelle bahçelerinde ya da Rif Dağları’nın eteklerinde uçuşan rengarenk elbisesiyle karşınıza çıkabilir.” diyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2