› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2009

Sezonun palto ve kaban modelleri

2010 sezonunda herkese ve her keseye göre sonsuz palto ve kaban çeşidi var.

Kış geldi geliyor derken, kendimizi yağmurlu ve soğuk havaların içinde buluverdik. Hal böyle olunca da, kışlık kabanlar ve paltolar saklandıkları yerden çıktılar. Eğer kendinize sezon modasına uygun yeni bir palto almak istiyosanız, şimdi tam zamanı. Çünkü yılbaşı yaklaşırken firmalar da yavaş yavaş indirime girmeye başladı.

Mango, Mudo, LCW, İpekyol, Twist, Machka, Fabrika, Burberry, Sisley, Benetton palto ve kaban modellerini görmek için tıklayın.


Bu kış palto modasında öne çıkan trendler ise şöyle:

Devetüyü palto
Devetüyü paltolar her dönemin klasikleri arasında sayılıyor. İçinize ne giyerseniz giyin, bir devetüyü palto ile asla rüküş görünemezsiniz. Siyah, gri ve kahverenginin tonları deve tüyü paltoların en temel renkleri. Bu paltoların kemerli modellerini de denemenizi öneririm.


Soldan sağa: Fabrika, İpekyol


Militer palto
Düğmelerin ön planda olduğu bu modellerin bütün gösterişi, önleri kapalı giyildiğinde ortaya çıkıyor. Militer paltoları asker stili şapkalarla kombinleyebilirsiniz. Müthiş tarz bir görünüm ortaya çıkıyor.


İkisi de Mango


Ekose paltolar
Ekose gömleklerin yanı sıra ekose paltolar da sezonun hitleri arasında. Ekose paltoları her zaman daha sade renk ve desenli aksesuvarlarla beraber kullanın.


Soldan sağa: Benetton, LCW


Trençkotlar
Yağmurlu günlerin kurtarıcısı olan trençkotlar kış sezonu için yünlü ve kalın modelleriyle geri döndüler. Her zaman "cool" görünmek isteyenlere...


Soldan sağa: Mudo, İpekyol


Mango, Mudo, LCW, İpekyol, Twist, Machka, Fabrika, Burberry, Sisley, Benetton palto ve kaban modellerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2