› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.10.2011

Stefanel'in kış koleksiyonu baştan çıkarıcı

Stefanel, özgün tasarımlarıyla her sezon çok konuşuluyor. Marka, yeni sezonda bizi yine şaşırtmadı ve 2012 Kış'ına muhteşem bir giriş yaptı. Koleksiyon Pudra.com'da.

60’ların hafifliği, 70’lerin aykırı şıklığı ve 90’ların resmi görünümü koleksiyona ilham veren öğeler... Koleksiyon sade ve kolay parçalarla daha moda ve sofistike işçiliği olan detaylarıyla ön plana çıkan parçaları eşleştiriyor. Birbirlerinden çok farklı olan spor, folk, üniforma ve binici görünümlerinin dengeli karışımı, koleksiyona modern ve elegan bir hava katıyor.

Stefanel 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Koleksiyondaki renk tonları nötr; bejden camel’a, griden siyaha ve maviye giden bir renk paleti sunuluyor. Ayrıca sarı ve açık mavi gibi güçlü renklerin geçişlerini de görülüyor. Yeşil ve mor gibi alışılmadık koyu renkler de koleksiyonda göze çarpan detaylar arasında.



Kumaşlar ve iplikler, dengeli bir son görünüm elde etmek için zıtlıklar kullanılarak karıştırılmış. Yün dışında, tüvit ve jakar gibi önemli ve üç boyutlu dokular da kullanılmış. Opak-parlak ve kalın-ince görünümün bir arada kullanılması ipek ve transparan jorjet gibi hafif ve yumuşak materyallerin kullanılmasıyla elde edilmiş. Birçok kumaş işlemeler, çift-yüz efekti, deri detayların kullanılmasıyla sofistike bir görünüme kavuşmuş. Örgü iplikleri, kalın bir efekt için bile çok hafif ve yüksek kalitede seçilmiş. Kaşmir, Merino, Alpaka ve Moher yünler de kullanılmış.



Aksesuar ve bijuteri koleksiyonu farklı materyaller ve kültürel yansımaların bir bütünü olarak renk veriyor Stefanel 2011 Sonbahar-Kış Kolesiyonu'na. Görünümü tamamlamak için büyük çantalar ve modaya uygun yüksek topuklu ayakkabılar da diğer detaylar arasında.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2